PROJECT S.O.S.

DAG 8: JESSEN JAMES

Hieronder vind je meer info over dag 8 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

WIE IS JESSEN JAMES

Vandaag staat in het teken van je business aanpassen aan deze ongekende Corona-economie.


Deze online workshop wordt gegeven door Jessen James. Hij is de oprichter van The Business & Marketing School™, het snelst groeiende opleidingsinstituut voor ondernemers die real-time toegang willen tot business & marketing strategieën die werken in deze economie. 


Tijdens de workshop helpt Jessen je om jouw bedrijf aan te passen aan deze uitzonderlijke situatie. Daarbij speelt mindset een essentiële rol. Veel ondernemers gaan in hun hoofd al ten onder, voordat het bedrijf echt in de problemen is.


Dit is het moment om je bedrijf te "resetten", net zoals de economie nu aan het doen is. Je zult je businessmodel moeten herevalueren en naar betere manieren moeten zoeken om inkomen te genereren.


Wanneer je weet dat je als ondernemer nu zaken echt anders moet gaan aanpakken, zorg er dan voor dat je deze workshop met Jessen James volgt.


In deze workshop laat hij je zien hoe je deze economische uitdagingen voor je laat werken.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop behandelt Jessen James de volgende drie ""MUST-DO-STEPS" die je NU moet nemen om je business aan te passen aan deze ongekende corona-economie.

  • MUST DO STEP 1: implementeer de 3 essentiële quick-win strategieën om bestaande klanten binnen te houden (zelfs als ze je producten en diensten op dit moment niet kunnen gebruiken)
  • MUST DO STEP 2: gebruik Jessen's bewezen mindset-strategie om angst en onzekerheid om te zetten in nieuwe mogelijkheden en sales
  • MUST DO STEP 3: implementeer het ADAPT and Survive™ Business Plan om niet alleen te overleven, maar juist flink te groeien in deze economie.

VIDEO

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale toptrainers bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Meerdere keren per week is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>