PROJECT S.O.S.

DAG 17: JIA RUAN

Hieronder vind je meer info over dag 17 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

WIE IS JIA RUAN

Deze workshop gaat over de simpele 3-stappen methode voor een leven vol geluk, succes en vrijheid. En hoe de succesvolste mensen dit al jaren geheim houden.


Het is de missie van Jia Ruan en zijn teamleden om met Unstoppable de meest resultaatgerichte online business school te zijn van Nederland en België. Ze willen namelijk het traditionele educatiesysteem hervormen. Om dat te bereiken geven ze mindset- en businesstrainingen om er voor te zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt en je dromen waarmaakt.


Inmiddels hebben ze meer dan 3.000 mensen opgeleid, hebben die studenten meer dan 2.3 miljoen omzet gerealiseerd en hebben 786 mensen hun baan kunnen opzeggen.


Jia Ruan is een inspiratie voor onze jongere S.O.S. deelnemers, maar zeker ook voor mensen die al een tijd met persoonlijke ontwikkeling bezig zijn. Uiteindelijk gaat het niet alleen om jarenlange ervaring, maar ook dat je daadwerkelijk implementeert wat je leert. Jia is daar het perfecte voorbeeld van.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop met Jia Ruan ontdek je...

  • Hoe jij een winstgevende business kunt starten ZELFS zonder startkapitaal, ervaring of een gouden businessidee.
  • De pijnlijke waarheid waarom 90% van de mensen altijd zal struggelen met geld en hoe jij de "Money Game" kunt winnen.
  • De controversiële methode om MEER geld te verdienen ZONDER 1 minuut extra te werken.

VIDEO

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren tot en met zondag 5 april iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>