PROJECT S.O.S.

DAG 10: JOHAN DRIESSENS

Hieronder vind je meer info over dag 10 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

WIE IS JOHAN DRIESSENS

Het onderwerp van vandaag is: The big fight back experience!


Deze corona crisis is zonder twijfel een transformerend moment tijdens ons leven. Hoe we hiermee omgaan bepaalt hoe we hier uit komen.


Wachten en positief zijn is niet genoeg. Dit moment reikt ons een unieke les aan. De bewustwording die velen nu hebben, kan vertaald worden in een nieuw groeimodel, persoonlijk en professioneel.


De online workshop van vandaag wordt gegeven door Johan Driessens.


Johan is Chief Enthusiasm Officer bij Branded.Careers, de meest vooruitstrevende employer branding agency uit België. Hiermee heeft hij de award van Global Emerging Employer Brand Leader 2018 in de wacht gesleept. Vanuit Branded.Careers helpt hij ondernemers met wat zij moeten doen om hun ideale werknemers binnen te halen en binnen te houden.


Als bedenker van de unieke S.M.I.L.E.-technologie zorgt hij ervoor dat mensen op een heel eenvoudige en snel toepasbare manier weer meer motivatie en enthousiasme kunnen vinden.


Deze online workshop is vooral gericht op werkgevers maar elke professional kan hier iets van leren!


Let op: vandaag hebben we 2 live workshops. Je kunt kiezen uit:

 • Middageditie van 16.00 tot ongeveer 17.30 uur
 • Avondeditie van 20.30 tot ongeveer 22.00 uur

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop ontdek je...

 • Wat houden topwerkgevers, topmarketeers, topondernemers al jaren geheim voor je?
 • Ervaar en voel de kracht van een moment.
 • Waarom waren sommige bedrijven gewapend voor deze crisis en anderen niet?
 • Hoe maak je van een dramatisch moment een buitengewoon moment?
 • Hoe topmarketeers, topbedrijven en vooral topwerkgevers dit al jaren inzetten om succesvol te zijn.
 • Wat is jouw differentiator in business - waarmee kan jij het verschil maken?
 • Hoe zorgt dit ervoor dat jij een werkgever kan zijn waar talent voor kiest, waar talent blijft en waar talent in moeilijke situaties rechtstaat?
 • Waarom werkt een team nu harder dan ooit tevoren en waarom nemen anderen vakantie?
 • Hoe bouw je een tHRibe?

VIDEO

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren tot en met zondag 5 april iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>