PROJECT S.O.S.

DAG 1: Joseph McClendon III

Hieronder vind je meer info over dag 1 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

WIE IS JOSEPH MCCLENDON III

Om de Succesgids Online Summit te openen hebben we een heel speciale trainer gestrikt: Joseph McClendon III.


Joseph McClendon is een absolute expert op het gebied van mindset en gezondheid. Hij heeft wereldwijd meer dan 3 miljoen mensen getraind op die onderwerpen. Joseph werkt al 30 jaar nauw samen met Tony Robbins en is de co-trainer bij Unleash The Power Within. Regelmatig traint hij 10.000-15.000 mensen tegelijkertijd in uitverkochte arena’s over de hele wereld.


Daarnaast coacht Joseph celebrities, topatleten en topondernemers. Tijdens deze online workshop deelt hij wat hij nu ook adviseert aan zijn high-end coachingsklanten. Je ontdekt hoe je zo goed mogelijk met deze crisis kunt omgaan en hoe je hier zelfs sterker uit komt. Joseph deelt tijdens deze workshop dé strategieën waarmee je het allerbeste door deze bizarre tijd kan navigeren..

Tony Robbins

I've worked with this man for over 25 years and Joseph is the most passionate and playful man that I've ever met. This is a guy that applies every strategy he knows in order to improve his life and help other people.

VIDEO'S

VRAGEN

Stel hieronder alvast je vraag aan Joseph McClendon. Wanneer je je vraag anoniem wilt stellen, vul dan ANONIEM in bij je naam.

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren iedere dag een online workshop organiseren met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale toptrainers bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>