PROJECT S.O.S.

DAG 37: Leo Pruimboom

Hieronder vind je meer info over dag 37 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

OVER DE WORKSHOP

De workshop van vandaag gaat over de mens haar geschiedenis, het heden en hoe als gemeenschap in de toekomst om te gaan met het Corona virus.

 

Onze toekomst is compleet anders geworden, omdat wij anders gaan zijn. Wat gebeurt er in de toekomst met de planten, de andere dieren en met ons? Zal dit invloed hebben op de keuze van onze politici? Zullen we andere ziekte-gevoeligheid ontwikkelen? Zullen we elkaar een hand blijven geven? En hoe staat het zo meteen met het CO2-gehalte? En welk land of organisatie doet zo meteen nog mee in de economische race?


Deze workshop gaat over jou, draait om jou en geeft je de mogelijkheid om te leren over een tijdperk wat voor onze generatie uniek is.


De workshop wordt gegeven door grondlegger van de klinische psychoneuroimmunologie (kPNI) Dr. Leo Pruimboom. Een regulier webinar van Dr. Leo Pruimboom bedraagt €57 (exclusief btw) en vanuit Project S.O.S. heb je nu de mogelijkheid om deze online workshop gratis bij te wonen.


Let op: deze workshop is uiterlijk tot 17.00 uur, dus log op tijd in!

Nemen de homo sapiens de uitdaging aan?


“Om eerlijk te zijn: ik denk dat we nooit meer handen moeten schudden”, zei Anthony Fauci, Trumps voornaamste adviseur. “Niet alleen om het coronavirus te voorkomen, maar ook om de gewone griep in de toekomst dramatisch te doen dalen.”

 

Mogelijk evolueren we inderdaad naar een maatschappij die lichaamscontact schuwt en die elkaar voortaan slechts van veilige afstand durft te begroeten. Een andere maatregel waar we volgens immunologen niet omheen kunnen is het 'dwangmatig handenwassen'.

 

Door deze doorgedreven infectiepreventie, lockdowns en andere quarantaines, kunnen we misschien het aantal virale infecties beperken, maar staan we morgen voor een tsunami van andere uitdagingen. De repercussies op ons immuunsysteem en onze hersenen zijn gigantisch. Volgens kPNI-grondlegger Leo Pruimboom zijn we evolutionair niet voorbereid op de huidige leefomstandigheden.

 

Chinees onderzoek -gepubliceerd tijdens de lockdown- wees uit dat meer dan 30% van 50.000 bevraagden aangaf psychisch te lijden aan angst of depressie. De kans is zelfs groot dat er -na een virale- ook een méntale pandemie op ons afkomt, zeker in combinatie met de financiële en economische problemen. Het is dan ook noodzakelijk een antwoord te bedenken op de negatieve impact van minder sociaal contact en bewegingsvrijheid op ons welzijn.

 

De eerste stap in dit antwoord is altijd kennis. We zullen moeten begrijpen hoe de afwezigheid van sociale interactie en skin-to-skin-huidcontact juist fungeert als een ziekmakende factor. Niet het virus zelf, maar de emotionele, cognitieve en sociale stressoren in de huidige context dwingen homo sapiens om zich opnieuw uit te vinden, zodat er efficiënt en creatief op kan geanticipeerd worden.

WIE IS LEO PRUIMBOOM

Dr. Leo Pruimboom is biochemicus, fysiotherapeut en grondlegger van de klinische psychoneuroimmunologie (kPNI). Onder zijn studenten bevinden zich diverse bekende gezondheidsexperts in Nederland, waaronder Richard de Leth, Juglen Zwaan (waar we beiden een workshop in het kader van Project S.O.S. mee hebben georganiseerd), en Vivian Reijs.


Met jaren van pionierswerk en voor een groot deel als Don Quijote is Leo Pruimboom door de wereld getrokken om de klinische PNI groot te maken.


Dr. Leo Pruimboom is een veelgevraagd spreker, geeft eigen webinars voor duizenden deelnemers wereldwijd (kosten 57 euro ex btw) en is evolutionair denker, onderzoeker en grondlegger van klinische psycho-neuro-immunologie (cPNI). In 2016 promoveerde hij aan de Rijksuniversiteit Groningen op zijn proefschrift ‘The Selfish Immune System’.


Zijn missie is om mensen te leren hoe ze op een natuurlijke manier kunnen herstellen en hun gezondheid effectiever kunnen beheren waarmee Leo een brug tussen de reguliere geneeskunde en de cPNI-wetenschap slaat.

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren vanuit Project S.O.S. iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>