PROJECT S.O.S.

DAG 92: MARIJN & CHANTALLE

Hieronder vind je meer info over dag 92 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

OVER DEZE WORKSHOP

Als onderdeel van Project S.O.S., de Succesgids Online Summit, organiseren we een online workshop met Marijn & Chantalle Noordermeer op maandag 22 juni om 19.30 uur.


Het onderwerp van deze workshop is: Met weinig tot geen vermogen investeren in vastgoed.


Tijdens deze workshop ontdek je hoe je in 8 stappen vermogen opbouwt met vastgoed, ook als je niet vermogend bent.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze workshop met Marijn en Chantalle ontdek je...

  • De 8 stappen om vermogen op te bouwen met vastgoed
  • Aankopen zonder eigen vermogen
  • Wat compound interest is en hoe je dit bij vastgoed kan toepassen

BEKIJK NU DEZE VIDEO

WIE ZIJN MARIJN & CHANTALLE

Marijn en Chantalle vormen samen IBA Coaching. Op 30-jarige leeftijd zijn ze financieel vrij geworden door effectief te investeren in vastgoed. Samen hebben ze ruim 10 jaar ervaring in het investeren in vastgoed.


Begonnen in Australië als noodzaak om geld te besparen als backpackers door middel van Rent2Rent en House Sharing. Later als pensioenopbouw, want als ondernemer bouw je dit niet standaard op. Nadat ze zelf financieel vrij zijn geworden door het toepassen van de juiste vastgoedstrategieën en dit te leren bij vastgoed trainingen, hebben ze nu zelf als passie om anderen een succesvol leven te laten leiden. Naast het leren investeren aan anderen hebben zij ook een vastgoedmanagement bedrijf en zijn zij “Deal Sourcers” voor anderen.


Alleen in 2019 al hebben zij 10 objecten voor hen zelf aangekocht. Daarnaast waren zij de eersten die via het Crowdfundplatform geldvoorelkaar.nl een vastgoed project succesvol hadden gefinancierd.


Zij zien altijd mogelijkheden en creativiteit om verder te groeien voor henzelf als voor hun cursisten!

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren online workshops met toptrainers. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Meerdere keren per week is er een live sessie om 19.30 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we de mogelijkheid om de volgende dag een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>