PROJECT S.O.S.

DAG 52: Mark TIGCHELAAR

Hieronder vind je meer info over dag 52 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

WIE IS MARK TIGCHELAAR

Op dag 52 van Project S.O.S. halen we Mark Tigchelaar terug voor een nieuwe workshop: Maak je hersenen crisisbestendig.


Er komen meer dan ooit prikkels op ons af. Als je niet weet hoe je hier grip op krijgt, kun je makkelijk gestrest raken en daalt je productiviteit. Ook is dit nu het ideale moment om nieuwe kennis op te doen.


We hebben dit allemaal nu harder nodig dan ooit!


Mark Tigchelaar begeleidt topsporters, kenniswerkers en ondernemers om hun prestaties te verbeteren. Hij gebruikt hierbij de nieuwste inzichten uit de neuropsychologie.


Mark is oprichter en eigenaar van Focus Academy. In de afgelopen 15 jaar hebben meer dan 100.000 mensen een training van hem gevolgd en zijn boeken zijn vertaald in 6 talen.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop met Mark Tigchelaar ontdek je...

  • Hoe je super snel nieuwe informatie opneemt en onthoudt
  • Hoe je niet meer afgeleid wordt in een wereld vol afleiding
  • Het OHIO principe voor meer rust en overzicht
  • Hoe je in 30 seconden je geheugen een boost geeft

VIDEO

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!


WAT IS PROJECT S.O.S.

Iedere dag organiseren we een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale toptrainer bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>