PROJECT S.O.S.

DAG 5: Mark TIGCHELAAR

Hieronder vind je meer info over dag 5 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

WIE IS MARK TIGCHELAAR

Afdwalen tijdens gesprekken, aan het einde van de pagina erachter komen dat je eigenlijk geen idee meer hebt waar de tekst over ging en moeite met in slaap vallen omdat je hoofd blijft door tollen. Zeker in deze tijden.


Wanneer we geen grip op onze aandacht hebben, waaien we met alle winden mee, kost het meer tijd om ons werk of taken te doen en neemt de stress toe. Op de lange termijn vergroot het zelfs de kans op een burn-out. Aan de hand van nieuwe inzichten uit de neuropsychologie en voorbeelden uit de praktijk, krijg je in deze online workshop super praktische tips om grip op je focus te krijgen. Het effect is dat je weerbaarder bent tegen stress en structureel meer gedaan krijgt. Rust, overzicht en controle. We hebben dit allemaal nu harder nodig dan ooit!


Mark Tigchelaar begeleidt topsporters, kenniswerkers en ondernemers om hun prestaties te verbeteren. Hij gebruikt hierbij de nieuwste inzichten uit de neuropsychologie. Mark is oprichter en eigenaar van Focus Academy. In de afgelopen 15 jaar hebben meer dan 100.000 mensen een training van hem gevolgd en zijn boeken zijn vertaald in 6 talen.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop met Mark Tigchelaar ontdek je...

  • Hoe je full focus kunt werken, zonder iets te missen
  • Hoe je snel in de flow komt, zelfs als je continu onderbroken wordt
  • Hoe je hersenen op de juiste manier oplaadt, zodat je langer gefocust kunt werken
  • Hoe je niet meer afdwaalt tijdens het lezen
  • Hoe je gefocust kunt werken in een rumoerige ruimte
  • Hoe je stress stopt in de hersenen en voorkomt dat je hoofd overloopt
  • Hoe je je hoofd aan het einde van de dag stopt (waardoor je makkelijker in slaap valt)

Het is geen time-management, het is brain-management!

VIDEO

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

Vanaf maandag 23 maart organiseren we 14 dagen lang iedere dag een online workshop met een topexpert. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>