PROJECT S.O.S.

DAG 33: Nicolas De Bruyn

Hieronder vind je meer info over dag 33 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

OVER DE WORKSHOP

De workshop van vandaag gaat over: "Hoe je deze crisis ombouwt naar een mogelijkheid voor groei"


Deze workshop wordt gegeven door Nicolas De Bruyn.


Het zijn buitengewone tijden, tijden die niemand had zien aankomen. Dit is een crisisperiode, maar ook in crisistijden zijn er kansen en mogelijkheden.


Het coronavirus beïnvloedt iedereen en is voor velen een gebeurtenis die een zeer harde realiteit aan het licht heeft gebracht. De meeste ondernemers waren niet klaar voor een crisis van deze proportie en vooral na deze crisis zal niets meer hetzelfde zijn. Nu, meer dan ooit, is het hoog tijd om eens van op een afstand naar jouw business te kijken en deze te gaan optimaliseren.


Als je financiële structuur nog niet stabiel was voor deze corona-crisis begon, dan kan Nicolas De Bruyn je daarmee helpen met zijn inzichten over sales, HR, marketing en leiderschap. Kortom hij is een expert binnen alle facetten van het ondernemen met focus op direct meetbaar resultaat die voor iedereen gemakkelijk toepasbaar is.


WAT GA JE LEREN

Tijdens deze workshop met Nicolas De Bruyn ontdek je...

  • Hoe je in deze tijden ook een winstgevend verdienmodel neerzet
  • De 7 waardevolle en gemakkelijke tips voor een winstgevende website
  • Wat je kan doen om deze crisis om te bouwen naar een mogelijkheid voor groei
  • De meest resultaatgerichte sales-technieken die ook corona-proof zijn
  • Hoe je gerichte communicatie gebruikt om jouw sales te boosten
  • Een techniek waarmee Nicolas al miljoenen heeft gegenereerd
  • Hoe jij vandaag de dag meer kan verdienen
  • 3 manieren om een onweerstaanbaar aanbod te creëren
  • Bonus: 3 fatale business fouten die je veel geld kosten

VIDEO

WIE IS NICOLAS DE BRUYN

Nicolas De Bruyn is een business coach en ondernemer met bijna 20 jaar ervaring. Hij richtte verschillende bedrijven op waaronder fitnesscentra, horeca, bouwbedrijven en is actief in vastgoed, zowel in België als in het buitenland. Zijn verworven kennis over ondernemen deelt hij nu ook met andere ondernemers met zijn eigen Business Academy.

 

Inmiddels is hij al bijna 20 jaar ondernemer en heeft hij honderden bedrijven geanalyseerd en gevolgd over de hele wereld. Die kennis heeft hij daar heeft opgedaan heeft hij zelf ook toegepast en geperfectioneerd op zijn eigen bedrijven. Waardoor hij nu een fantastisch winstmodel heeft opgezet die jij ook kan gebruiken.

 

De reden waarom de meesten gaan ondernemen, is omdat ze meer vrijheid willen. Het eerste dat je als ondernemer dikwijls verliest is je vrijheid. Daarom richtte hij de Nicolas De Bruyn Business Academy op, waarin hij ondernemers coacht naar veel en snel financiële groei met als einddoel een gelukkigere levensstijl.

 

Inmiddels groeide dit uit tot de snelst groeiende business academy in Vlaanderen.

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>