PROJECT S.O.S.

DAG 61: PATRICK VAN GILS

Hieronder vind je meer info over dag 61 van de Succesgids Online Summit.

SCROLL VOOR MEER INFO

WIE IS PATRICK VAN GILS

Vandaag halen we Patrick van Gils terug voor een nieuwe workshop over Onvergetelijk Pitchen & Presenteren


Patrick van Gils is de #1 pitch- & presentatie-expert van Nederland. Hij was meer dan 20 jaar de marketingcommunicatie-topman en woordvoerder van A-merk-bedrijven als McDonald’s, Studio100 en Makro.


Patrick is inspirerend spreker, pitch- & presentatietrainer en businesscoach. Ruim 6 jaar geleden richtte hij TOPpresentaties op. Inmiddels heeft hij 10.000-en mensen geholpen met zijn praktisch toepasbare 7 staps-personal branding & zichtbaarheid-formule. Een methode waarmee ook jij tijdens en na de corona-crisis steviger in je schoenen staat, je glashelder overkomt, meer impact maakt op anderen en de ene na andere klant of nieuwe relatie aantrekt.


Zelfs onze Koningin heeft deze training 1 vol uur lang bijgewoond. Inmiddels noemen anderen hem ‘de pitchkoning van Nederland’!


Je krijgt in deze workshop een aantal praktische en direct toepasbare handvatten, tips en strategieën. Waarin het Patrick's missie is dat jij er heel veel profijt van zult hebben. Vooral om al jouw eigen kennis, jouw expertise, jouw kwaliteiten beter aan anderen te kunnen overbrengen, of in de markt te kunnen zetten en om jezelf en je bedrijf krachtiger te kunnen en ook te durven verkopen.

WAT GA JE LEREN

Tijdens de Onvergetelijk Pitchen & Presenteren workshop ga jij ontdekken en leren…

  • Hoe jij een overtuigende en krachtige pitch geeft
  • Hoe jij overtuigend kunt presenteren
  • Hoe jij met meer ontspanning voor groepen kunt staan
  • Hoe jij in de 1e seconde jezelf en je publiek ‘aan’ zet
  • Hoe jij meer impact maakt met jouw woorden
  • Wat jouw allerkortste pitch ooit is

VIDEO

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>