PROJECT S.O.S.

DAG 94: Pieter Frijters

Hieronder vind je meer info over dag 94 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

OVER DEZE WORKSHOP

Als onderdeel van Project S.O.S., de Succesgids Online Summit, organiseren we een online workshop met Pieter Frijters op woensdag 24 juni om 19.30 uur.


Het onderwerp van deze workshop is: Leven zonder angst.


Meer mensen hebben door Corona last van niet-reële angsten of krijgen opnieuw last van een eerdere angststoornis. In deze workshop laat Pieter Frijters je zien hoe je dit supersnel kan veranderen en hoe jij je omgeving of je cliënten hiermee kunt helpen.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze workshop met Pieter Frijters ontdek je...

  • Wat is “Mindtuning”
  • Wat mensen met een niet-reële angst met elkaar gemeen hebben
  • Waarom angsten visueel oplosbare problemen zijn
  • Hoe ruil je angst in voor rust en zelfvertrouwen
  • Waarom je snel kunt herstellen van burn-out
  • Waarom burn-out en angst familie van elkaar zijn

VIDEO

WIE IS PIETER FRIJTERS

Een burn-out en daardoor ontstane angsten waren voor Pieter Frijters een enorme stimulans om te komen tot een creatieve zoektocht naar de werking van het brein.


Na veel experimenteren ontwikkelde hij Mind Tuning®. In eerste instantie om zijn eigen problematiek op te lossen. Sindsdien wordt de methode met succes ingezet om burn-out, angst en onzekerheid om te zetten in zelfvertrouwen. 

Pieter Frijters werd bekend in Nederland met zijn Spreek Trainingen en Mind Tuning® Angst en Burn-out sessies. Hij is bevlogen, radicaal en heeft een no nonsens aanpak.


Hij weet alles van Onzekerheid, Angst, Burn-out, Stotteren, Assertiviteit, Uitstraling en Charisma. Hij gaf NEE-seminars en seminars in 'Autoriteit en Onverzettelijkheid'. Hij is de grondlegger van de Mindtuning© methode. Op het gebied van Spreekangst is hij een autoriteit.


Hij geeft leiding aan 2 trainingsorganisaties: Frijters Mind Tuning BV | MindTuning.nl (angst & burn-out) / MindTuning.com (alle e-trainingen over angst en meer) en Spreek BV | Spreek.nl  (spreken in het openbaar en spreekangst).


Hij schreef 3 boeken waarvan 2 bestsellers: Van Fobie naar Vrijheid | 24e druk - Meester over je Gedachten | 14e druk -  5 jaar ouder/10 jaar jonger | 3e druk. Te bestelllen bij BOL.com.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren online workshops met toptrainers. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Meerdere keren per week is er een live sessie om 19.30 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we de mogelijkheid om de volgende dag een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>