PROJECT S.O.S.

DAG 101: Ralph Moorman

Hieronder vind je meer info over dag 101 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

OVER DE WORKSHOP

Als onderdeel van Project S.O.S., de Succesgids Online Summit, organiseren we een online workshop met Ralph Moorman op woensdag 1 juli om 19.30 uur.


Het onderwerp van deze workshop is: Meer testosteron voor meer succes!


Tijdens deze workshop met Ralph ontdek je de kortste route naar de beste versie van jezelf.


Een tijdje geleden hadden we een workshop met Vivian Reijs over vrouwen en hormonen. Vandaag gaat het over hormonen bij mannen.


Deze workshop is een must voor alle mannen! Maar vrouwen kunnen het ook volgen, zodat ze mannen beter begrijpen :-).


Lees als voorbereiding alvast het volgende artikel in Het Parool: https://www.parool.nl/ps/libido-ambitieniveau-humeur-ook-mannen-hebben-last-van-hun-hormonen~b4342311/

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop behandelt Ralph Moorman onder andere het volgende...

  • Klim naar de top van de apenrots
  • Bouw een superbrein
  • Beweeg veel, train slim
  • Eet als een man
  • Oplossingen bij macho-issues

VIDEO

WIE IS RALPH MOORMAN

Ir. Ralph Moorman is de specialist op het gebied van voeding en hormonen. Op de Wageningen Universiteit heeft hij veel geleerd over voeding en vervolgens verdiept in de relatie van voeding tot ons hormoonsysteem.


Veel klachten zijn gerelateerd aan onze hormonen en op te lossen met het veranderen van onze voeding. 


In 2009 bracht Ralph het eerste boek over voeding in relatie tot hormonen op de Nederlandse markt. Ondertussen, 6 boeken verder, waarvan er 150.000+ exemplaren van verkocht zijn.


Daarnaast hebben 1.100+ therapeuten zijn opleiding Trainer Hormoonfactor gevolgd zodat men in heel Nederland terecht kan voor begeleiding.

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren vanuit Project S.O.S. online workshops met toptrainers. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale toptrainers bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Er zijn verschillende live workshops per week. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>