PROJECT S.O.S.

DAG 31: Richard de Leth

Hieronder vind je meer info over dag 31 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

OVER DE WORKSHOP

Versterk je weerstand als persoon én ondernemer, juist in deze coronacrisis


De workshop van vandaag wordt gegeven door Richard de Leth.


Geluk en gezondheid hangen nauw met elkaar samen, zeker nu. De huidige mens wordt steeds moeër, dikker en zieker. Een groot percentage van de huidige corona sterfgevallen betreft mensen met diabetes en andere gezondheidsklachten.


Met welke kennis kunnen we ons tegen onze evolutionaire zwaktes weren en hoe kunnen we ons geluk en gezondheid verder versterken? Tijdens deze workshop deelt Richard praktische tips met je om toe te passen in jouw eigen leefpatroon om in de huidige periode nog sterker te zijn.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop ontdek je...

 • Vijf essentiële gebieden om te verbeteren
 • Parameters die je kunt meten en die je vitaliteit in kaart brengen
 • Waarom een ongezonde leefstijl de belangrijkste doodsoorzaak is op dit moment
 • Hoe je grip kunt krijgen op je vitaliteit
 • Recente prikkelende uitingen in de media van experts omtrent het coronavirus en leefstijl
 • Wat je kunt doen om je werkomgeving vitaler te maken
 • Waarom dikke en zieke mensen normaal zijn in een abnormale omgeving
 • Dat je zelf verantwoordelijk bent om in actie te komen en jezelf te versterken
 • De belangrijkste eet-, beweeg- en ontspan interventies bij (preventie) Corona
 • Waarom Bill Gates wil dat iedereen een microchip onder zijn huid krijgt
 • Waarom vitaliteit en geluk veel meer waard is dan geld, ook in het bedrijfsleven
 • Richard's laatste inzichten en adviezen om jezelf in deze periode te versterken

WIE IS RICHARD DE LETH

Richard de Leth (1982) behaalde zijn doctoraal geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, en specialiseerde hij zich in de orthomoleculaire geneeskunde en psycho-neuro-immunologie, de wetenschappelijke verbanden tussen lichaam en geest. Hij miste echter het menselijk contact en kennis over de preventieve geneeskunde en besloot zelf op zoek te gaan de kernvraag: “ieder mens wil gezond en gelukkig oud worden, maar hoe doe je dat?"


Richard vond veel antwoorden in de evolutionaire geneeskunde. Zonder kennis en inzichten staan gezondheid en geluk onder druk, omdat onze genen de huidige leefomgeving niet meer begrijpen. Het is zijn missie om kennis over gezondheid en geluk te verspreiden. Van basisscholen tot bedrijfsleven tot ondernemers of individuen. Hij wil ieder mens met de juiste kennis de macht over zijn gezondheid teruggeven: “een gezondheidsrevolutie die de kwaliteit van leven verbetert, zorgkosten verlaagt en de maatschappij positiever maakt."


In zijn praktijk voor integrale geneeskunde vormt hij een brug tussen Oost en West met als doel om de gezondheid te herstellen, te verbeteren en te behouden.


Richard de Leth is auteur van de bestsellers 'OERsterk', 'OERsterk Leven' en 'OERsterk Eten'. Hij schrijft (gast)blogs, geeft (zakelijke) lezingen en masterclasses door het land en is ambassadeur van de biologische supermarktketen EkoPlaza. Richard wordt regelmatig geïnterviewd door tal van landelijke en lokale media.

VIDEO

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale toptrainers bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Meerdere keren per week zijn er live sessies om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>