PROJECT S.O.S.

DAG 85: Robert BENNINGA

Hieronder vind je meer info over dag 85 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

OVER DEZE WORKSHOP

Het onderwerp van deze workshop is Zó maak je jouw ambities waar!


In deze workshop deelt Robert Benninga tien beproefde tips uit zijn corporate carrière bij 5 internationale bedrijven, 25 jaar ervaring in coaching en training trajecten voor ondernemers en topmanagers plus public speaking voor meer dan 300.000 ambitieuze deelnemers in 71 landen.


Hij laat je zien hoe je op je werk en privé met minder moeite meer kunt bereiken.


Robert Benninga is onder andere bekend van de boeken "Haal het beste uit jezelf", "Is het een tegenslag of juist een kans" en "Verhoog je LQ".Anderen over Robert Benninga:


“Benninga’s aanpak zorgt voor top performing teams en geslaagde veranderingen door wederzijds vertrouwen begrip, waardering en ondersteuning.”

Peter ter Kulve, Chief Transformation Officer Unilever


“De vele voorbeelden, praktische tips en eye openers maken Robert’s trainingen een grote aanrader voor iedereen die het beste uit zichzelf en anderen wil halen.”

Jos Burgers, Bestseller auteur en veelgevraagd spreker.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop behandelt Robert Benninga het volgende…

  • Veel betere vragen stellen aan jezelf en anderen
  • Een succes omgeving creëren voor jezelf, jouw team en jouw klanten vol van veiligheid & openheid, waardering & respect en wederzijdse ondersteuning
  • De kern van krachtige en effectieve communicatie
  • Samen bouwen aan groots vertrouwen
  • Vier manieren om optimaal met tegenslagen om te gaan
  • Hoe écht te slagen in ‘Het Warenhuis van het Leven’

VIDEO

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren online workshops met toptrainers. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Meerdere keren per week is er een live sessie om 19.30 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we de mogelijkheid om de volgende dag een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>