PROJECT S.O.S.

DAG 3: ROBERT ROLIH

Hieronder vind je meer info over dag 3 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

WIE IS ROBERT ROLIH

Robert Rolih is bekend van de bestseller The Million Dollar Decision. Hij groeide op in een gehucht in Slovenië en door met de juiste mensen samen te werken (waaronder Brian Tracy) werd hij een succesvol ondernemer. Hij verloor echter het meeste van zijn vermogen, omdat hij vertrouwde op het advies van financieel adviseurs en "guru's". Dit inspireerde hem om 7 jaar van zijn leven te besteden aan research om erachter te komen wat er nu precies speelt achter de schermen van de financiële industrie.


Robert heeft inmiddels meer dan 40.000 mensen geholpen met zijn trainingsprogramma's. Zijn missie is om te delen wat de financiële industrie niet met je wil delen over investeren. Op die manier kun jij de kostbare fouten die de meeste investeerders maken voorkomen.


Robert Rolih hanteert een methode die overeenkomt met wat Tony Robbins deelt in zijn boek Unshakeable. Dat is een methode waar je weinig tijd aan hoeft te besteden om het op te zetten, die voor iedereen te begrijpen is en die actief doorwerkt terwijl jij je bezig houdt met andere zaken.


Robert Rolih is de ideale trainer om jou te laten zien waar je nu op moet letten in deze crisistijd om jezelf te beschermen, maar ook de mogelijkheden te ontdekken die nu voorbijkomen in deze unieke situatie.


LET OP: Robert wil zo veel belangrijke en actuele bedreigingen en kansen met je delen, dat deze workshop waarschijnlijk iets langer duurt dan de workshop van de afgelopen 2 dagen. Blokkeer voor de zekerheid 1 uur en 45 minuten voor deze workshop in je agenda. De workshop van 16.00 uur duurt dan dus tot ongeveer 17.45 uur.

WAT GA JE LEREN

Zeker tijdens de huidige ontwikkelingen is het cruciaal om te weten wat je kunt doen om jezelf te beschermen. En hoe er juist mogelijkheden zijn, hoe tegenstrijdig dan ook. Als je weet wat je moet doen, zodat je niet teveel risico loopt. Zoals Warren Buffett zegt: "Risk comes from not knowing what you're doing".


Tijdens deze online workshop met Robert Rolih ontdek je...

  • Robert’s “7 sleutels” om jezelf te beschermen in financieel turbulente tijden
  • Wat gebeurt er op dit moment met aandelen, goud en andere assets?
  • Waarom was goud aan het crashen, terwijl goud omhoog hoorde te gaan in onzekere tijden?
  • Kan deze crisis ons tevens de beste investeringsmogelijkheden van de afgelopen decennia geven?

VIDEO

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren vanuit dit project meerdere keren per week een LIVE online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Meerdere keren per week is er een live sessie 's avonds om 19.30 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we de volgende dag de mogelijkheid om een herhaling te volgen.


Meld je nu aan via onderstaande knop. Dan ontvang je direct een mail met meer uitleg over hoe je de verschillende sessies kunt bijwonen.NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>