PROJECT S.O.S.

DAG 45: Thijs Van Lindhout

Hieronder vind je meer info over dag 45 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

WIE IS THIJS LINDHOUT

Thijs Lindhout is terug met z'n tweede workshop voor Project S.O.S.


Het onderwerp van deze workshop is: “Hoe podcasting al je zakelijke en persoonlijke dromen kan realiseren"


Thijs is de oprichter van de 100% Inspiratie Podcast, waarbij hij 180 BN’ers, geluksexperts, topondernemers en topsporters heeft geïnterviewd. Deze podcast is met 2 miljoen streams #1 in iTunes in categorie zakelijk.


Hoe zou het zijn om je stoutste ondernemersdromen uit te laten komen?


Hoe zou het zijn om met sleutelfiguren uit jouw business om tafel te zitten?


Hoe zou het zijn om aan super effectieve marketing te doen zonder een cent uit te geven aan advertenties?


En ook nog eens heel veel lol te maken tijdens het proces?


Dit allemaal kan het starten van een podcast jou bieden.


Thijs Lindhout heeft dit bewezen met zijn 100% Inspiratie Podcast. Sinds het oprichten hiervan heeft hij al zijn zakelijke doelen en persoonlijke dromen kunnen realiseren. Hoe jij dit ook kunt doen ga je ontdekken tijdens deze online workshop! Dit wordt gegarandeerd inspirerend en entertainend!

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop met Thijs Lindhout ontdek je...

  • Hoe een podcast zowel je persoonlijke dromen als je zakelijke doelen kan realiseren
  • Hoe simpel het is om met een minimale investering aan apparatuur vandaag nog te beginnen
  • Wat de voordelen kunnen zijn voor jouw business wanneer je een podcast start
  • De verschillende verdienmodellen van een podcast
  • Hoe je met jouw podcast zowel direct als indirect meer klanten, omzet en winst kunt genereren
  • Tot slot: waarom het ook nog eens SUPER LEUK is om een eigen podcast te hebben

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren vanuit Project S.O.S. iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>