PROJECT S.O.S.

DAG 16: THIJS LINDHOUT

Hieronder vind je meer info over dag 16 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

WIE IS THIJS LINDHOUT

Het thema van deze online workshop is: “Drie essentiële ingrediënten van een gelukkig leven" (ook tijdens corona)


Thijs Lindhout is de oprichter van de 100% Inspiratie Podcast, waarbij hij 180 BN’ers, geluksexperts, topondernemers en topsporters heeft geïnterviewd. Deze podcast is met 2 miljoen streams #1 in iTunes in categorie zakelijk.


Met zijn 100% Inspiratie Show had hij 30 uitverkochte shows in Nederland en België en sloot hij af in een uitverkocht Beatrix theater voor meer dan 1.500 mensen.


Daarnaast is Thijs oprichter van De Duurzame Adviseurs (> 1 miljoen omzet) en Stichting Nederland CO2 Neutraal.

WAT GA JE LEREN

Thijs gelooft niet in een 5-stappenplan naar succes en geluk. Wel gelooft hij er in dat de zoektocht naar geluk voor iedereen iets persoonlijks is. Na 10 jaar seminars over de hele wereld bezocht te hebben en honderden interviews met experts is hij er achter gekomen dat er 3 thema’s zijn die de rode draad vormen in ieders zoektocht naar geluk. Hoe jij deze 3 thema’s in jouw leven aanpakt, zeker nu in deze periode, is een grote voorspeller van hoeveel geluk jij kan ervaren. 


Tijdens een energieke en interactieve workshop ga je deze 3 thema’s ontdekken. Hierna begrijp je beter wat jou gelukkig maakt. Heb je inzicht in het spanningsveld tussen succes en geluk. En weet je wat het nummer 1 ding is waar je je op moet focussen als je een gelukkig en succesvol leven wilt.

VIDEO

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren tot en met zondag 5 april iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>