PROJECT S.O.S.

DAG 99: Winston Scholsberg

Hieronder vind je meer info over dag 99 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

OVER DE WORKSHOP

Het onderwerp van deze workshop met Winston Scholsberg is: Hoe kan ik overtuigen, beïnvloeden en inspireren tijdens een videogesprek.


Door de huidige maatregelen zorgt deze techniek ervoor dat we de juiste verbinding blijven maken. Veel ondernemers en coaches kunnen hierdoor weer effectief aan het werk. Zichtbaarheid is van levensbelang en veel mensen willen hun verhaal delen maar weten niet goed hoe, of durven niet.


Winston Scholsberg is ‘De Public Speaking Architect’, die jou leert om jouw unieke verhaal met overtuigende energie en zelfverzekerde lichaamstaal te communiceren via een online platform. Zowel bewust als onbewust zul jij zelfvertrouwen en authenticiteit uitstralen.


Hierdoor dringt jouw boodschap vele malen dieper door bij het publiek en vergroot het vertrouwen in jouw product of dienst. Jouw sales pitch wordt vele malen scherper en je publiek zal in de rij staan om jouw dienst of product te mogen verkrijgen.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop met Winston Scholsberg ontdek je...

  • De twee nodige ingrediënten om een ander mee te nemen in jouw verhaal
  • Waarom je digitale pitch of presentatie nog krachtiger kan zijn dan in het kantoor of in de zaal
  • Slim omgaan met afleidingen (smartphone, andere vensters, of mensen in de kamer)
  • Hoe krijg je meer aandacht en overeenstemming van je gesprekspartners of publiek
  • Hoe voorkom je dat je zonder inkomsten thuis blijft zitten
  • Hoe neem je de leiding in het gesprek en straal je zelfvertrouwen uit

VIDEO

WIE IS WINSTON SCHOLSBERG

Winston begon als drummer en speelde in meer dan 50 bands. De laatste 25 jaar werd Winston dan ook vooral bekend in Nederland als Anansi verhalenverteller. Met meer dan 9000 voorstellingen en zijn ervaring om zijn publiek in vervoering te krijgen door zijn passie, is Winston de ideale trainer om professionals te begeleiden bij het optimaliseren van hun communicatieve vaardigheden.


In de afgelopen 25 jaar heeft Winston CEO's , Directeuren , artiesten, managers, ondernemers, studenten, leerkrachten, politici, legerofficieren, coaches, presentatoren, geholpen om hun verhaal met kracht en overtuiging over te brengen op publiek van alle soorten en maten.


Winston heeft met behulp van al zijn ervaringen in de entertainmentindustrie een unieke methodiek ontwikkeld die het mogelijk maakt om in korte tijd effectief te leren communiceren. Door zijn enthousiaste manier van coachen en trainen is hij in staat om de deelnemers te inspireren waardoor zij in actie komen en daardoor makkelijker kunnen leren. Bovendien triggert hij de deelnemers op een positieve manier om direct tot actie over te gaan en het zojuist geleerde onmiddellijk in de praktijk te brengen. Door zijn expertise is Winston de ideale trainer om professionals te begeleiden bij het optimaliseren van hun communicatieve vaardigheden. Naast de communicatie- en presentatietrainingen die hij verzorgt, is hij tevens actief als coach persoonlijke ontwikkeling.

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren vanuit Project S.O.S. online workshops met toptrainers. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale toptrainers bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Er zijn verschillende live workshops per week. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>