PROJECT S.O.S.

DAG 59: Youri Meuleman

Hieronder vind je meer info over dag 59 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

OVER DE WORKSHOP

Het onderwerp van deze workshop met Youri Meuleman is: Behaal meer resultaat met Facebook Advertising.


Als coach, trainer, consultant en als ondernemer in het algemeen is het van essentieel belang dat jouw ideale klanten weten dat jij bestaat en ook dat ze weten hoe jij ze kunt helpen. In veel gevallen is het zo dat jouw potentiële klanten actief zijn op Facebook en Instagram.


Wanneer je Facebook- & Instagram Ads op de juiste manier inzet, kun je jouw klantenbestand in korte tijd flink uitbreiden. Hierdoor kun je meer mensen helpen en tegelijkertijd je omzet laten groeien - ook in deze tijd.


Youri Meuleman is een absolute expert op dit vlak. Hij is de oprichter van OVA B.V., Traffic Leaders B.V. en Shareholder bij MailBlue B.V. Youri specialiseert zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van marketingfunnels & advertising. In 2017 liet hij MailBlue B.V. 2887,5% groeien in bedrijfsresultaat na overname zonder tussenkomst van externe financierders.


Naast zijn eigen ondernemingen ondersteunt hij ondernemers om extreme groei te realiseren in hun business door middel van online trainingsprogramma's en zijn ebooks, die inmiddels al meer dan 110.000 keer zijn gevolgd.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop met Youri Meuleman ontdek je...

  • Waarom de ene advertentie mega succesvol is en de andere bijna niet van de grond komt
  • Hoe je een advertentietekst schrijft die zorgt voor meer klandizie
  • Wat je kunt doen wanneer een advertentie niet goed presteert en waarom je deze nog niet weg hoeft te gooien
  • De strategie achter de meest succesvolle en snel groeiende ondernemers
  • Wat je vandaag nog kunt doen om Facebook & Instagram in te zetten voor jouw bedrijf

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren vanuit Project S.O.S. iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>