Hieronder vind je een beschrijving van de spreker en het aanmeldformulier om direct een plek voor het Seminar De Kracht van het Netwerken van 25 januari 2012 te reserveren.

“Ontmoet Jochem Klijn!”

 

Jochem Klijn staat bekend als dé “Netwerkexpert”. Jochem is spreker, schrijver, columnist en eigenaar van het bedrijf Netwerken.nl. Daarnaast is hij verbonden als docent aan diverse hogescholen in Nederland. Van zijn hand verscheen in 2007 het boek ‘Netwerken op karakter’.

Jochem Klijn is enthousiast, gedreven, doelgericht, bewust, eet gezond, golft en loopt hard. Daarnaast geeft hij regelmatig televisieoptredens, trainingen, workshops, lezingen, colleges, etc, maar houdt zich met name bezig met …netwerken. Of ‘verbinding maken met mensen’ zoals hij het liever zelf noemt.

Na een jarenlange ervaring aan de saleskant van het bedrijfsleven, begon hij voor zichzelf met het geven van netwerktrainingen aan bedrijven en ondernemers om de ‘mindset’ van mensen over netwerken te veranderen en daarmee de rentabiliteit van de organisatie sterk te verhogen. Zijn ambitie is om mensen te leren hoe ze anderen van dienst kunnen zijn met hun netwerk en ervoor kunnen zorgen dat ze gebeld worden door klanten in plaats van zelf op zoek te moeten naar klanten.

Deze manier is gebaseerd op het principe van zaaien en oogsten. Dit principe leert dat je door te investeren in anderen een omgeving creëert om op termijn ook zelf te kunnen ontvangen. Het draait bij netwerken om het bouwen en onderhouden van een duurzame langetermijnrelatie en niet direct om verkopen. Dat is juist het gevolg van een goed kwalitatief netwerk.

Praktische gegevens

 

Datum: woensdag 25 januari 2012
Registratie: vanaf 18.30 uur
Aanvang seminar: 19.00 uur
Einde seminar: +/- 21.30 uur
Locatie: Holiday Inn Amsterdam

 

Programma

In dit seminar leer je:

De basis van netwerken, het principe van zaaien en oogsten
Praktische handvatten voor je volgende netwerkbijeenkomst
Hoe je onafhankelijk wordt van koude acquisitie

Vul hieronder je gegevens in om een plaats te reserveren voor het eerstvolgende seminar, het tarief bedraagt 47 euro.
Graag je mobiele telefoonnummer invullen, want we houden je voor aanvang van het seminar op de hoogte via sms.

 

Schrijf je nu in!