PROJECT RꓱSET

• Reset • Energize • Strategize • Evolve • Transform •

1 t/m 6 september: 6 dagen - 6 thema's - 12 toptrainers

Waarom Project RꓱSET

De wereld zal nooit meer zal terugkeren naar hoe het was en we moeten ons op alle vlakken van het leven resetten. Een nieuw leven opbouwen en het verleden loslaten.


De afgelopen periode is voor heel veel mensen traumatisch geweest. Voor sommigen bewust, voor heel veel anderen onbewust. Daar moeten we mee afrekenen en opnieuw beginnen.


Tony Robbins zegt al jaren: Life will never be the same! Deze uitspraak is actueler dan ooit. Er wordt al jaren gesproken over disruption. De huidige situatie is een enorm grote disruption voor de hele wereld. Mensen geven aan dat ze van verrassingen houden… maar houden we ook van deze verrassing? Zoals Tony Robbins het zegt: "People only like the surprises they want, otherwise they call it problems".


Hoe ga je van hieruit verder? Hoe help je mee om de nieuwe wereld vorm te geven? We kunnen ons leven nu resetten. Op een individueel niveau, op een regionaal niveau, op een landelijk niveau, op een mondiaal niveau. Wacht je af hoe anderen de toekomst voor je vorm geven of ben jij één van de motoren van verandering, van het bouwen van de nieuwe toekomst?

Lees verder

De werkeloosheid neemt in snel tempo toe en de dreiging van een groot aantal faillissementen blijft.


Blijf je hopen dat de wijze waarop we business doen en hoe we werken terugkeert naar Before Covid? Of word jij één van de katalysatoren van de nieuwe wereld?


Hoe ga je om met je gezondheid en wat doe je nu om jouw immuunsysteem te versterken?


Hoe sta je er nu financieel voor en hoe zorg je ervoor dat je juist gaat groeien financieel in plaats van dat het moeilijker wordt in de komende periode?


Om alles te kunnen handelen is personal development cruciaal. Blijven leren, het geloof in jezelf versterken. Inzien dat het pad van de massa zelden het pad is waar je gelukkig van wordt en jou vooruit helpt. We zijn als mens groepsdieren, maar we zijn geen kuddedieren. We moeten zelf scherp zijn en blijven. Bepalen wat goed is voor ons en wat niet.


Dit is hét moment voor een reset - op alle onderdelen van je leven.


Daarom beginnen we op 1 september met Project RꓱSET. Tijdens dit project gaan we samen aan de slag met de volgende onderwerpen...

12 TOPTRAINERS

ONDERWERPEN PROJECT RꓱSET

MINDSET

Hoe zorg je ervoor dat je goed met deze huidige situatie omgaat en hiervan juist groeit als mens en als leider.

HEALTH

Verbeter je fitheid en weerstand. Zorg voor een zo sterk mogelijk immuunsysteem.

WEALTH

Wat moet je in deze periode juist WEL en juist NIET doen met je geld en investeringen.

WORK/CAREER

Werk aan je carrière, zodat je optimaal kunt groeien in deze economie.

BUSINESS

Reset de manier hoe je zaken doet en profiteer optimaal van de nieuwe kansen die er nu zijn.

SPIRITUALITY

Zorg voor meer rust, wijsheid en connectie in je leven.

Wat is Project RꓱSET

Op dinsdag 1 t/m zondag 6 september behandelen we samen iedere dag één van bovenstaande onderwerpen.


OPDRACHTEN
Aan het begin van de dag sturen we je meer info over het onderwerp van die dag en een opdracht gekoppeld aan dit thema. Op die manier krijg je meer helderheid over waar je nu staat, wat je doelen zijn en wat je uitdagingen zijn. Zoals Tony Robbins zegt, Clarity Is Power.


LIVE WORKSHOPS
Om je verder te helpen met implementatie van je doelen of om nog meer helderheid te krijgen, organiseren we per dag 2 verschillende live workshops met (inter)nationale toptrainers op dit onderwerp. De live workshops zijn om 16.00 en om 19.30 uur. Learn From The Best.


FACEBOOKGROEP
Daarnaast zetten we een besloten Facebookgroep op voor alle deelnemers van dit project. Hier kunnen deelnemers succesverhalen en uitdagingen delen, om op deze manier elkaar te inspireren en te helpen. Welke shift heb jij de afgelopen maanden al gemaakt? Deel het in de groep en inspireer op die manier andere deelnemers die wellicht in een vergelijkbare situatie zitten als waar jij in zat. Be A Leader.


Hieronder vind je enkele van de toptrainers die je gaan helpen.

JOSEPH McCLENDON

BRANDON BAYS

MICHAEL PILARCZYK

STEFAN HYTTFORS

RICHARD DE LETH

AMBER ALBARDA

EELCO DE BOER

FRANK BAKKER EN PIETER MONSMA

DARREN WINTERS

MARK TIGCHELAAR

HUUB VAN ZWIETEN

JOHN LEE

MELD JE NU AAN

Meld je nu aan voor Project RꓱSET door hieronder voor jouw ticketsoort te kiezen. Bij VIP en DIAMOND krijg je na afloop van het project toegang tot de opnames van de workshops. Wanneer een investering voor VIP of DIAMOND op dit moment voor jou niet mogelijk is, heb je ook de mogelijkheid om GRATIS deel te nemen door voor GOLD te kiezen. Op die manier maken we het voor iedereen mogelijk om dit project te volgen.

GOLD

GRATIS

 • Toegang tot live workshops
 • Opdrachten per thema
 • Toegang Facebookgroep
 • Geen replays/recordings beschikbaar
VIP

€ 295

 • Toegang tot live workshops
 • Opdrachten per thema
 • Toegang Facebookgroep
 • Recordings beschikbaar voor 2 maanden
DIAMOND

€ 395

 • Toegang tot live workshops
 • Opdrachten per thema
 • Toegang Facebookgroep
 • Recordings beschikbaar voor 1 jaar

Wanneer je voor VIP of DIAMOND kiest, vul dan bij het afrekenen je kortingscode in om jouw korting te activeren. Geen kortingscode ontvangen? Neem dan contact op met support@succesgids.nl

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>