ROBERT ROLIH

CRYPTO MASTERCLASS

DONDERDAGAVOND 28 JANUARI 2021 OM 19.30 UUR

Meld je nu kosteloos aan voor deze online masterclass.

CRYPTO MASTERCLASS

Op donderdagavond 28 januari om 19.30 uur organiseren we deze Crypto Masterclass met Robert Rolih.


Misschien heb je het wel in het nieuws gezien - Bitcoin is in het afgelopen jaar flink omhoog gegaan. Terwijl aandelen in 2020 15% stegen en goud 24%, ging Bitcoin met maar liefst 304% omhoog. En andere serieuze cryptomunten zoals Ethereum en Cardano stegen zelfs tot 600%.


En dit is mogelijk nog maar het begin. Inmiddels stappen ook steeds meer grote bedrijven en traditionele financiële instellingen in. Een analist van Citibank gaf recent nog aan dat Bitcoin wel eens richting de $300.000 zou kunnen gaan.


Er zijn veel beloftes over cryptocurrencies, maar hoe zit het met de risico’s? Uiteindelijk stop je er natuurlijk wel je zuur verdiende geld in, dus wil je je vermogen veilig stellen en er ‘s nachts niet wakker van liggen.


Investeren brengt altijd een vorm van risico met zich mee. Of het nou gaat om vastgoed, aandelen, forex of cryptocurrencies. Bitcoin kan soms in enkele dagen al 10k in waarde fluctueren. Het is dan ook essentieel dat je investeert met de juiste begeleiding. Dat je investeert met de juiste kennis en strategieën die bij jou passen en je veel gemaakte fouten voorkomt.


Bestsellerauteur Robert Rolih heeft inmiddels meer dan 40.000 mensen geholpen met zijn trainingsprogramma's. Zijn missie is om te delen wat de financiële industrie niet met je wil delen over investeren, zodat je een enorm verschil kan maken in je eigen financiële groei.


Meld je nu kosteloos aan via onderstaande knop.

WAT GA JE LEREN

De cryptomarkt biedt enorme mogelijkheden voor financiële groei. Als je tenminste weet wat je moet doen, zodat je niet teveel risico loopt. Zoals Warren Buffett zegt: "Risk comes from not knowing what you're doing".


Tijdens deze masterclass met Robert Rolih ontdek je het volgende...

  • Wat zijn cryptocurrencies en waarom zijn deze zo belangrijk voor jou
  • Wat zijn de belangrijkste cryptocurrencies naast Bitcoin en hoe kun je ze kopen
  • 3 crypto investeringsstrategieën en welke het beste bij jou past
  • De meest gemaakte fouten bij het kopen en verkopen van cryptocurrencies
  • De toekomst van cryptocurrencies en waarom het nog niet te laat is voor jou om hiervan te profiteren

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>