Het business seminar Mastering The Rockefeller Habits is een exclusief seminar gericht op ondernemers en managers.

David de Kock (voormalig CEO en mede eigenaar van Pepperminds) is bestseller auteur, spreker/trainer en ondernemer en heeft vele malen het vergelijkbare seminar Introduction to the Rockefeller Habits gegeven. Dit seminar bedraagt €197 ex BTW.

Wat ga je leren?

 • 1

  Prioriteiten

  Heb je duidelijke prioriteiten voor de korte en lange termijn? Heeft iedereen zijn eigen prioriteiten daarop afgestemd? Lukt het je om je businessplan in 1 a4tje te verwoorden? Best lastig natuurlijk. Je moet ontzettend goed weten waar je focus ligt en hoe je ervoor zorgt dat je visie en strategie kloppen. Vele ondernemers zijn al tevreden met überhaupt een businessplan, laat staan een heel helder compact A4tje. Betrek je anderen daarbij? Dat schept een duidelijke gezamenlijke band en verhoogt de focus.

 • 2

  Informatie

  Is er genoeg managementinformatie om de prestaties en de wensen van onze klanten te peilen? Werkt iedereen ook met en volgens die informatie? Het hebben van goede informatie is cruciaal om te kunnen managen en beslissingen te kunnen nemen. Werk je met een eigen CRM systeem, met Google Analytics, Excel rapportages en ratio's om continue de klokken gelijk te zetten en in te kunnen spelen op eventuele veranderingen. Het hebben van duidelijke informatie die iedereen snapt brengt bij iedereen veel rust.

 • 3

  Ritme

  Zijn er regelmatig vergaderingen om de koers en de verantwoordelijkheden scherp te houden? Worden die effectief en zinvol gehouden? Rockefeller had elke dag kort met zijn management team overleg had. Elke dag; "no excuses". Het lijkt lastig, toch kun je NET principes hanteren (no extra time) om de dagelijkse update te houden. Maar het belangrijkste is het ritme en de regelmaat.

Wie is David de Kock?

David De Kock RH VoorHet seminar wordt gegeven door David de Kock, business coach en zelf ruim 20 jaar ondernemer. Vanaf zijn 20e tot 25e jaar heeft hij een evenementenbureau gehad. Na deze verkocht te hebben, werd hij Algemeen Directeur en mede-eigenaar van Pepperminds.

In korte tijd is onder zijn leiding het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met 1.000 medewerkers en miljoenen omzet.

Deze snelle groei is mede gebaseerd door de seminars en trainingen die David gevolg had in Amerika, waaronder een langdurige opleiding van Verne Harnish, auteur van De Rockefeller Habits.

Wat Pepperminds succesvol maakte, brengt hij de afgelopen 5 jaar met zijn David de Kock Institute over aan ondernemers, directies en managers in Nederland. 

Daarbij heeft David voor snel groeiende ondernemers (Gazellen) met Spark Leadership Foundation het Rockefeller Habits Seminar gegeven. Ook gaf hij meerdaagse trainingen gebaseerd op de Four Decisions Tool van Verne Harnish. Hierbij worden de ondernemers en managers geleerd de juiste keuzes te maken op het gebied van mensen, strategie, executie en cash.

Het is dan ook uniek dat we als Succesgids deze Rockefeller Habits Seminar met David de Kock mogen organiseren.
Niet alleen een toptrainer, bestseller auteur en wereld verbeteraar, maar ook iemand die vanuit de praktijk weet hoe het is om een bedrijf daadwerkelijk te laten groeien.

Locatie en tijden

Donderdag 14 augustus 2014

Amsterdam Borchland

Tijden
13.30 uur - 17.30 uur