ROY MARTINA

ASTRAAL REIZEN WEBINAR

WOENSDAGAVOND 19 JANUARI 2022 OM 19.30 UUR

Meld je nu kosteloos aan voor het Astraal Reizen Webinar met Roy Martina.

ASTRAAL REIZEN WEBINAR

Op woensdagavond 19 januari om 19.30 uur organiseren we het Astraal Reizen Webinar met Roy Martina.


Tijdens dit webinar ontdek je het volgende.

 • Wat is Astraal Reizen en hoe kan het jou helpen
 • De link tussen lucide dromen en Astraal Reizen
 • Dat we allemaal astraal kunnen reizen
 • Dat we met zijn allen samen de wereld een mooiere plaats kunnen maken voor eenieder die erop loopt, vliegt, zwemt, kruipt, glijdt, danst en beweegt: met andere woorden: voor elke wezen!

Meld je nu kosteloos aan voor dit webinar via onderstaande knop.

OVER HET WEBINAR

OVER ASTRAAL REIZEN

Heel simpel gezegd is Astraal Reizen of Astrale Projectie uit je lichaam stappen en overal naartoe reizen waar je wilt of waar je naartoe wordt meegenomen, terwijl je d.m.v. een zilveren koord verbonden blijft met je fysieke lichaam die passief achterblijft.


In de “astrale modus” zijn actieve krachten sluimerend. Sommige gevorderde gebruikers hebben echter de vaardigheid onder de knie om hun krachten te gebruiken tijdens astrale projectie.


Een heel klein percentage van de mensen weet echt hoe ze astrale projectie ten volle kunnen benutten, maar als je astraal projecteert door een combinatie van hypnose, mentale training en lucide dromen, zijn de resultaten in één woord krachtig en steeds verslavender.


Het is alsof je je eigen virtuele realiteit creëert en kiest wat je in je leven wilt aantrekken.

Hier zijn enkele mogelijkheden.

 • Onze planeet: verken andere steden en landen in een oogwenk.
 • Buitenwerelden: verken andere planeten en werelden die de mensheid niet kent. Of bezoek de maan, Mars, Venus (zonder astronautenpak of raket).
 • Eeuwigheid: ontdek dat je een eeuwig onsterfelijk wezen bent, wiens bewustzijn niet kan sterven.
 • Het doel van het leven: Astraal Reizen geeft je inzicht in je redenen om op deze planeet te zijn en het doel van je leven te vinden met verbazingwekkende vreugde.
 • Buitenzintuiglijke waarneming: ontwikkel je eigen natuurlijke vaardigheden van extra of buitenzintuiglijke waarneming (BZW).
 • Wetten van aantrekking: neem mee wat je leert tijdens astrale projectie en pas het toe in de echte wereld om je realiteit te veranderen in degene die je wenst.

VOORDELEN VAN ASTRAAL REIZEN

Veel mensen vragen zich af welke voordelen een Astrale Projectie of een Uittreding Uit Het Lichaam kan hebben.


Hieronder vind je enkele voordelen.

 • Bevestigd geloof in het leven na de dood: een volledig bewuste Astrale Reis geeft ons de mogelijkheid om uit de eerste hand te weten dat we buiten ons lichaam kunnen bestaan. Het geeft ons onweerlegbaar persoonlijk bewijs dat we onsterfelijk zijn.
 • Vlieg en heb plezier: de lucht is NIET de grens. Je kunt ver voorbij de blauwe lucht vliegen. Of door de lucht zweven of zweven als een ballon. Wil je onze stad vanuit vogelperspectief bekijken? Geen probleem! Of misschien wel van bergen afspringen en een salto maken in de lucht! Stel je voor dat je over de oceaan kunt zweven als een zeemeeuw, of erin kunt duiken als een dolfijn.
 • Krijg een glimp van je vorig leven en ken je doel van je bestaan: naarmate we meer en meer Astraal Reizen, beginnen we glimpen van onze vorige levens te krijgen. Deze herinneringen helpen bij het vinden van ons doel van bestaan.
 • Ontmoet Spirituele Geesten, Quantum Zelf en andere lichtwezens: ze kunnen je coachen, begeleiden, helpen de beste hulpbronnen aan te boren, een inspiratie voor je zijn en veel meer.
 • Vergroot psychische vaardigheden: regelmatige uittredingservaringen versterken jouw bovennatuurlijke en paranormale vermogens, zoals helderziendheid, BZW, voorkennis, telepathie, voorgevoelens, profetie, het vermogen om aura’s te zien en vele andere paranormale vermogens.
 • Leren: allerlei verborgen kennis kan worden verkregen door Astraal Reizen; kennis die niet in het dagelijks leven kan worden verworven. Je kunt leren over onszelf, over onze Aarde, het Universum, of over iets anders. Je kunt geavanceerde verlichte wezens ontmoeten, zelfs uit verre oude tradities, en van hen leren. Je kunt zelfs esoterische scholen en tempels bezoeken en leren over de mysteries van leven en dood.
 • Een vermindering van vijandigheid en een groter respect voor het leven: degenen die een BLE hebben ervaren, beseffen dat ze doorgaan na de dood. Zij worden zich er ook van bewust dat samen met hun bewustzijn, ook hun persoonlijke verantwoordelijkheid voortduurt. Velen zijn dan ook van mening dat het koesteren van vijandigheid jegens andere medezielen zeer zelfvernietigend kan zijn.
 • Persoonlijke ontwikkeling en welzijn: als Astrale Reiziger worden we beter in alle sferen van het leven. Wij hebben een gevoel van algeheel welzijn, toename van zelfvertrouwen, beheersing van stress, emotioneel evenwicht, verhoging van intellectuele capaciteiten en uitbreiding van zelfkennis.
 • Ervaar gelijkmoedigheid: veel Astrale Reizigers melden dat ze vrede hebben met zichzelf en anderen. Zij ontwikkelen een innerlijke rust die moeilijk te beschrijven is.
 • Mindfulness: door de verkregen persoonlijke kennis over onze spirituele interconnectie, lijken Astrale Reizigers geweld en doden te gaan verafschuwen en meer dan voorheen te kiezen voor liefde en geluk.
 • Ontmoet overleden dierbaren: we kunnen onze geliefden ontmoeten die het fysieke vlak hebben verlaten. Het is ook geweldig om hallo te zeggen tegen je voorouders en goede raad van hen te krijgen.
 • Verhoogde kennis, wijsheid en intelligentie: alleen ervaring schept wijsheid. Ervaringen buiten het lichaam verschaffen kennis en wijsheid ver voorbij de grenzen van onze fysieke waarnemingen. Deze kennis is uit de eerste hand en wordt niet opgelegd door andere leringen en overtuigingen.
 • Meer zin in het leven: er is een zekere opwinding inherent aan verkenning buiten het lichaam, want door de niet-fysieke gebieden te verkennen, worden we de ultieme ontdekkingsreizigers. Het leven zelf wordt een avontuur, een spannende ontdekkingsreis.
 • Genezing: met de kennis en beheersing die we door uittredingservaringen hebben verworven, leren we onze eigen energieën te gebruiken ten gunste van andere wezens. We kunnen anderen geestelijk en lichamelijk helen, en onszelf.
 • Verhoogde spiritualiteit: veel Astrale Reizigers melden betekenisvolle inzichten in hun spirituele aard. In plaats van zichzelf te zien als Fysieke wezens die een ziel bezitten, beginnen velen zichzelf te herkennen als Geesten die tijdelijk een Fysiek lichaam bezitten.
 • Bezoek andere tijden (verleden of toekomst of parallelle tijd): het is alsof je met je eigen ogen de geschiedenis kunt meemaken en ook de toekomst in kunt reizen.
 • Bezoek andere planeten: het is mogelijk andere bewoonde planeten te bezoeken en sommigen kunnen jou waarnemen en met je communiceren. Ook zijn er mensen die in vliegende schotels en ruimtevaartschepen van buitenaardse wezens zijn geweest.

OVER ROY MARTINA

Drs. Roy Martina is holistisch arts met 40 jaar ervaring, een internationaal bestsellerauteur van meer dan 80 boeken, waarvan miljoenen zijn verkocht en geeft workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, praktische spiritualiteit, vitaliteit en zelfheling.


Roy en zijn vrouw Dr. Joy Martina, Paranormale Psychologe zijn wereldwijd bekend als ‘Miracle Makers’, holistische gezondheidsexperts en leiders op het gebied van transformationele verandering en hersentraining.


Ze hebben meer dan 250.000 mensen, van publiek tot specialisten en wetenschappers, geleerd over de meest innovatieve methoden, technieken en oefeningen die niet alleen leiden tot gezondheid en welzijn, maar die levens fundamenteel veranderen. Hun werk verspreidt liefde in de harten van duizenden door de magie van Channeling en de hulp, begeleiding en coaching van Lichtwezens van alle dimensies en Multiversa.

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>