Project S.O.S. – de Succesgids Online Summit

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over Project S.O.S.

IK HEB ME DIVERSE MALEN PROBEREN AAN TE MELDEN, MAAR HET LUKT NIET. WAT MOET IK DOEN?

Als het goed is, heb je een e-mail ontvangen in je mailbox met het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Controleer voor de zekerheid ook even je ongewenste items/spamfolder. Het kan zijn dat de mail daarin is terechtgekomen. Heb je de mail nog steeds niet ontvangen? Je kunt je ook rechtstreeks met de volgende link aanmelden, waarna je direct toegang krijgt zodra de online workshop start: https://zoom.us/webinar/register/WN_wwJKqTcDQc2RpZNX2Xaq5g

IK KAN DE ONLINE WORKSHOP NIET LIVE BIJWONEN, IS HET MOGELIJK OM DEZE NOG TERUG TE KIJKEN?

Elke dag dat ’s avonds een online workshop heeft plaatsgevonden, wordt de volgende ochtend om 10.00 uur een herhaling beschikbaar gesteld welke je kunt volgen via https://succesgids.nl/sos-replay/.

De opname zal tot middernacht beschikbaar zijn tenzij anders is aangegeven in de mail.

IK WAS DE HERHALING AAN HET KIJKEN EN TOEN WERD DEZE ABRUPT GESTOPT.

De opnames zijn tijdelijk beschikbaar, namelijk vanaf de ochtend 10.00 uur na de workshop tot middernacht. Daarna gaan we weer door met de volgende online workshop.

Het is nu nog niet mogelijk om eerdere opnames terug te kijken. We gaan binnenkort meer opnames beschikbaar stellen. Meer info volgt nog.

HOE KAN IK ZIEN WIE VIA MIJ ALS REFERRAL IS AANGEMELD?

Wij houden via ons systeem bij wie er via jouw link worden aangemeld en waarmee je dus jouw punten kunt verdienen. Zodra je een bepaald aantal credits hebt behaald waar je een bonus mee kunt verdienen, sturen we jou de bijhorende bonussen toe per mail.

EEN AANTAL VRIENDEN HEBBEN MIJN LINK GEBRUIKT, MAAR IK HEB VEEL MINDER PUNTEN DAN IK DACHT. HOE KAN DIT?

Het kan wellicht zijn dat er per abuis een andere link is gebruikt dan jouw persoonlijke link. Hiermee worden jouw extra deelnemers dus niet in ons systeem geregistreerd als jouw referral. Mocht je ergens tegen aan lopen, stuur dan een mail aan support@succesgids.nl.

WANNEER ONTVANG IK DE OPNAMES VAN DE ONLINE WORKSHOPS DIE IK HEB VERDIEND MET HET DELEN VAN MIJN LINK?

Als je minimaal 20 credits hebt verdiend, ontvang je het pakket van alle online workshops vanuit de Succesgids Online Summit die we samen bundelen in een (betaald) programma. Deze ontvang je nadat alle workshops verwerkt en samengebundeld zijn na afloop van de Succesgids Online Summit.

IK HEB PROBLEMEN MET BEELD EN/OF GELUID TIJDENS DE ONLINE WORKSHOP

Heb je om een of andere reden problemen met beeld of geluid tijdens de online workshop, probeer dan eerst opnieuw in te loggen in Zoom. Als je problemen ondervindt via je mobiele apparaat, kijk dan of je nog ergens op een knop in het scherm moet drukken om het juiste beeld te krijgen of probeer het anders op een laptop of PC. Dit lost vaak al de meeste problemen op.

ZIJN DEZE ONLINE WORKSHOPS IN HET ENGELS?

De online workshop wordt in het Engels gehouden als de spreker ook Engelstalig is.

Is je vraag nog niet beantwoord, mail ons dan op support@succesgids.nl.

Hieronder vind je enkele tips om het optimale uit iedere workshop te halen.

  • Blok dagelijks tijd in je agenda om vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur live de workshop te volgen. Tijdens de workshops heb je de mogelijkheid om jouw persoonlijke vraag te stellen aan de trainer via het Q&A-venster in Zoom. De workshop kan uitlopen wanneer vanwege het aantal vragen het Q&A-gedeelte langer duurt.
  • Wanneer je de live workshop echt niet kunt volgen, reserveer dan een blok van ongeveer 2 uur om de replay (vanaf 10.00 uur de volgende ochtend beschikbaar) onafgebroken te volgen. Let op: de replay is beperkt beschikbaar voordat de volgende workshop begint, dus zorg ervoor dat je deze op tijd volgt. Anders loop je het risico dat de replay niet meer beschikbaar is of dat de replay tijdens het volgen afgekapt wordt.
  • We raden aan om, naast het stellen van vragen via het Q&A-venster, ook actief mee te doen in het chat-venster in Zoom. De trainers vragen je om antwoord op bepaalde vragen te geven of je inzichten te delen. Op die manier blijf je optimaal betrokken bij de workshop en haal je hier ook het meest uit.
  • Zorg ervoor dat je pen en papier bij de hand hebt om aantekeningen te maken.
  • Last but not least: neem daadwerkelijk actie en ga aan de slag met wat je leert tijdens de workshops. Niet alleen consumeren, maar ook implementeren.