Spreker Andy Harrington

Andy Harrington

Andy Harrington is een ondernemer, spreker en auteur die over de hele wereld reist om doorbraken te creëren op het gebied van psychologie, persoonlijke ontwikkelingen, spreken in het openbaar en het vertalen van eigen passie naar een eigen business.

Hij coacht persoonlijk diverse Hollywood-filmsterren en ‘s werelds beste sprekers. Dit doet hij door middel van zijn Public Speakers University, Professional Speakers Academy en zijn bestseller 'Passion into Profit'.

Naast spreken in het openbaar richt hij zich ook op persoonlijke en professionele marketing. Je vindt bij hem een compleet pakket om je goed te positioneren voor je doelgroep!

Word lid van de Public Speaking & Expert Marketing groep!

Aankomende events

Nog geen geplande events. We houden je op de hoogte.

Waarom wij met Andy samenwerken

Van spreken in het openbaar krijgen de meeste mensen knikkende knieën. Daarentegen staat Andy Harrington graag op het podium en wil hij mensen aanmoedigen dat ook te doen.

Spreken in het openbaar is niet de eerste vaardigheid waar je aan denkt als je een onderneming opzet of druk bezig bent met je carrière. Toch is het enorm belangrijk. Een goede, authentieke boodschap bij de doelgroep krijgen is nou eenmaal niet makkelijk. Waarschijnlijk heb je zelf ook weleens bij een presentatie gezeten waarbij het onderwerp interessant was, maar je je hoofd er niet bij kon houden omdat het verhaal niet goed verteld werd.

Zijn wereldwijd erkende Public Speakers University is een kweekvijver voor een volgende generatie van wereldklasse sprekers. Met deze “Public Speakers University” helpt hij tienduizenden ondernemers, directeuren, coaches, trainers en managers de vaardigheden, strategieën, tips en mentale aspecten om daadwerkelijk te groeien op het gebied van spreken in het openbaar.

Anderen over Andy Harrington

Andy Harrington is a genius on stage, he’s the person I go to to sharpen my performance from the platform

- Kevin Green, Secret Millionaire

Andy Harrington’s training has helped my company pull in millions selling our stock market education products

- Darren Winters, The Wealth Training Company

I launched a product online and made $1 Million in 24 hours I attribute much of this to knowing what to say and how to say and I learnt this from Andy Harrington

- Chris Farrell, Internet Marketer

Andy Harrington op het podium met Arnout (mede-eigenaar Succesgids)

Andy Harrington

Andy Harrington op het podium bij Succesgids

Meer van deze spreker?

Passion into Profit

Audiobook

Andy Harrington helpt je jouw talenten en vaardigheden te ontdekken en leert je hoe je dit vertaalt in meer klanten en meer inkomen.

Downloaden

Stress Free Speaker

Videotraining

Andy Harrington helpt je jouw talenten en vaardigheden te ontdekken en leert je hoe je elke presentatie zonder stress kunt leveren

Downloaden

Blogs

Andy Harrington – Is public speaking iets voor mij?

By | Andy Harrington | No Comments

Deze week staat in het teken van Andy Harrington en dus hebben we gisteren en eergisteren content gedeeld van deze public speaking en positioning expert. Hier hebben we wat leuke DM’s en een paar vragen over gekregen. Bijvoorbeeld onderstaand bericht:

‘Ik werk in IT en sta nooit op het podium. Heeft het verbeteren van mijn public speaking skills wel een voordeel voor mij?’

Een goede vraag en een waar we graag op ingaan. Er zitten namelijk veel meer voordelen aan goede public speaking skills dan je denkt, en je kunt er veel meer mee dan je waarschijnlijk denkt.  Read More

Andy Harrington – Extra tip voor meer impact met je presentatie

By | Andy Harrington, Featured | 9 Comments

Het overbrengen van een boodschap met maximale impact is een skill die van onschatbare waarde is en een absolute must voor elke ondernemer, manager, coach en trainer. We hebben het hier niet alleen over public speaking vanaf het podium, maar ook voor het overbrengen van een boodschap richting management en collega’s of je verhaal delen in een online video.

Zoals je wellicht al gehoord had, halen we binnenkort public speaking expert Andy Harrington terug naar Nederland. We deelden eerder al 3 tips om je presentatieskills te verbeteren. Hieronder vind je een extra tip van Andy.
Read More

Vragen over een event? Stuur een mail naar support@succesgids.nl of bel ons op +31 (0)75 612 1948.

>