Spreker Andy Harrington

Andy Harrington

Andy Harrington is een ondernemer, spreker en auteur die over de hele wereld reist om doorbraken te creëren op het gebied van psychologie, persoonlijke ontwikkelingen, spreken in het openbaar en het vertalen van eigen passie naar een eigen business.

Hij coacht persoonlijk diverse Hollywood-filmsterren en ‘s werelds beste sprekers. Dit doet hij door middel van zijn Public Speakers University, Professional Speakers Academy en zijn bestseller 'Passion into Profit'.

Naast spreken in het openbaar richt hij zich ook op persoonlijke en professionele marketing. Je vindt bij hem een compleet pakket om je goed te positioneren voor je doelgroep!

Word lid van de Public Speaking & Expert Marketing groep!

Aankomende events

Andy Harrington
Public Speaking & Expert Positioning

12 maart 2019 in Amsterdam

Andy helpt je om als spreker je authenticiteit te vinden en deze te implementeren in jouw boodschap naar anderen waardoor je je eigen passie ook direct kunt vertalen in een waardevolle business!

Claim je vrijkaart

Waarom wij met Andy samenwerken

Van spreken in het openbaar krijgen de meeste mensen knikkende knieën. Daarentegen staat Andy Harrington graag op het podium en wil hij mensen aanmoedigen dat ook te doen.

Spreken in het openbaar is niet de eerste vaardigheid waar je aan denkt als je een onderneming opzet of druk bezig bent met je carrière. Toch is het enorm belangrijk. Een goede, authentieke boodschap bij de doelgroep krijgen is nou eenmaal niet makkelijk. Waarschijnlijk heb je zelf ook weleens bij een presentatie gezeten waarbij het onderwerp interessant was, maar je je hoofd er niet bij kon houden omdat het verhaal niet goed verteld werd.

Zijn wereldwijd erkende Public Speakers University is een kweekvijver voor een volgende generatie van wereldklasse sprekers. Met deze “Public Speakers University” helpt hij tienduizenden ondernemers, directeuren, coaches, trainers en managers de vaardigheden, strategieën, tips en mentale aspecten om daadwerkelijk te groeien op het gebied van spreken in het openbaar.

Anderen over Andy Harrington

Andy Harrington is a genius on stage, he’s the person I go to to sharpen my performance from the platform

- Kevin Green, Secret Millionaire

Andy Harrington’s training has helped my company pull in millions selling our stock market education products

- Darren Winters, The Wealth Training Company

I launched a product online and made $1 Million in 24 hours I attribute much of this to knowing what to say and how to say and I learnt this from Andy Harrington

- Chris Farrell, Internet Marketer

Andy Harrington op het podium met Arnout (mede-eigenaar Succesgids)

Andy Harrington

Andy Harrington op het podium bij Succesgids

Meer van deze spreker?

Passion into Profit

Audiobook

Andy Harrington helpt je jouw talenten en vaardigheden te ontdekken en leert je hoe je dit vertaalt in meer klanten en meer inkomen.

Downloaden

Stress Free Speaker

Videotraining

Andy Harrington helpt je jouw talenten en vaardigheden te ontdekken en leert je hoe je elke presentatie zonder stress kunt leveren

Downloaden

Blogs

Andy Harrington – juiste omgeving creëren

By | Andy Harrington | One Comment

Het creëren van de juiste omgeving is essentieel voor je succes en voor blijvende verandering. Wanneer je alles zelf probeert te doen, is hier vaak meer wilskracht voor nodig. En wilskracht is geen onuitputtelijke bron. Wanneer jij je omringt met de juiste mensen die jou accountable houden en jou inspireren, maak je het jezelf een stuk makkelijker.

Read More

Andy Harrington – Storytelling in jouw business

By | Andy Harrington | No Comments

Wanneer je anderen in actie wilt zetten, is storytelling een van de belangrijkste skills om te leren. Om anderen te kunnen helpen of mee te krijgen met jouw nieuwe idee, moet je op de juiste manier je boodschap over kunnen brengen aan jouw doelgroep. Je kunt een fantastisch goed product, dienst of idee hebben, maar als dit niet binnenkomt bij anderen dan heeft het geen impact. Read More

Vragen over een event? Stuur een mail naar support@succesgids.nl of bel ons op +31 (0)75 612 1948.