Spreker Marcus de Maria
marcus de maria succesgids

Marcus de Maria

Marcus de Maria is de nummer-één wealth coach van Europa. Hij is een goed onderschreven wealth educator, trader en ondernemer. Een aantal jaar geleden had hij meer dan £100.000,- aan schulden en sliep hij op de vloer in de woning van zijn broer. Nu is hij financieel onafhankelijk (wat betekent dat hij genoeg vermogen heeft om niet meer te hoeven werken) en richt hij zich op het onderwijzen van anderen.

Aankomende events

Marcus de Maria
1-Day Stock & Investing Seminar

25 januari 2019 in Amsterdam

Hoe kun je op een veilige manier vermogen opbouwen? Ontdek bewezen strategieën om te profiteren van stijgende, dalende en gelijkblijvende markten.

Klik voor meer informatie

Waarom wij met Marcus samenwerken

Financiële onafhankelijkheid is iets wat wij al onze relaties toewensen. Wij begrijpen echter dat de weg hiernaartoe niet makkelijk of snel is. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze relaties op elk niveau kunnen instromen en de juiste kennis en tools vergaren om redelijk risicovrij te kunnen investeren. Marcus heeft een goede, duidelijk uitleg op elk niveau en biedt verschillende programma’s aan over trading.

Anderen over Marcus de Maria

"Heel nuttig en inspirerend. Educatief en een eyeopener, meer inzicht in Stock & Investing. Weer een kleine aanvulling op mijn kennis en genieten van het enthousiasme van mijn kinderen over dit onderwerp."

- Dunja Kuenen, deelnemer Stock 1-day

Fantastisch en inspirerend om inzicht te krijgen dat je actie moet nemen om er voor te zorgen dat je financieel vrij wordt en dat dat kan door het volgen van strategieën met goed risico management.

- Marco Lute, IDEA consultancy B.V.

Blogs

Investment University Europe – Critical Net Worth

By | Marcus de Maria, Rob Aalders | No Comments

Financiële vrijheid hebben zodat je kunt stoppen met werken (of in ieder geval de keuze te hebben om wel of niet te werken). Velen van ons streven ernaar, maar slechts enkelen krijgen uiteindelijk de keuze om het werk neer te leggen. De stappen naar een gezonder, rijker en gelukkiger leven worden vaak niet gezet, simpelweg door het ontbreken van kennis of het implementeren van die kennis.

Wat houdt je tegen om voor financiële vrijheid te gaan? Wil je meer helderheid of heb je juist moeite om actie te ondernemen? Read More

marcus de maria succesgids

Marcus de Maria | Over Steve, de slechtste investeerder ooit…

By | Marcus de Maria, Welvaart en Financiën | No Comments

Beleggen is de afgelopen jaren voor veel van onze klanten een ideale manier geweest voor het opbouwen van pensioen, een tweede inkomen, een mooi geldpotje voor de kinderen of om simpelweg ten opzichte van de bank een hoger rendement te krijgen op spaargeld.

Als je op dit moment nog geen of weinig ervaring hebt met beleggen, vraag je je vast af hoe het precies werkt en welke risico’s eraan verbonden zijn.

We willen graag een praktijkvoorbeeld met je delen over een investeerder die zijn vermogen wilde uitbreiden met investeren in aandelen.  We hebben het over Steve, hij bleek de slechtste investeerder ooit. Hij investeerde steeds op het verkeerde moment en verloor op die manier steeds veel geld. Toch was na jarenlang investeren zijn resultaat heel positief. In dit artikel van Marcus de Maria lees je waardoor dit kwam: Read More

Vragen over een event? Stuur een mail naar support@succesgids.nl of bel ons op +31 (0)75 612 1948.

>