Spreker Mark Tigchelaar
Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar is een breinexpert met een afgeronde studie neuropsychologie. Tijdens zijn studie kwam hij in aanraking met snellezen en mindmappen, en ging er een wereld voor hem open. Door zulke technieken toe te passen, kon hij zijn studietijd per week terugbrengen van veertig naar acht uur. Dat viel op bij medestudenten en al snel begon hij hun trainingen te geven waardoor hij uiteindelijk zijn eigen methode heeft ontwikkeld.

Ondertussen helpt hij al meer dan tien jaar mensen alles uit hun brein te halen.Tot nu toe heeft hij vier boeken geschreven, waaronder het populaire ‘Lezen, weten en niet vergeten’ waarvan al meer dan 20.000 exemplaren verkocht zijn. Ook is hij co-founder en CEO van UseClark, een bedrijf dat modules aanbiedt op het gebied van het verwerken van informatie.

Aankomende events

Nog geen geplande events. We houden je op de hoogte.

Waarom wij met Mark samenwerken

Om succesvol te worden, is je concentratie en je productiviteit erg belangrijk. Het maakt niet uit of je ergens in loondienst bent, een eigen bedrijf hebt, je geluk in spiritualiteit vindt of op meerdere vlakken het beste uit jezelf wilt halen. Je goed kunnen concentreren en weten hoe je veel gedaan kan krijgen, is essentieel.

Mark weet door zijn studie en persoonlijke ervaringen heel erg veel van het brein en hoe je met verschillende leermethodes in kunt spelen op de natuurlijke werking van de hersenen. Uit de seminars die wij met hem hebben georganiseerd, hebben we zelf ook veel tips gehaald die wij dagelijks gebruiken. Wij vinden dit een training die iedereen kan helpen om succesvoller te worden.

Mark Tigchelaar Seminar Succesgids

Anderen over Mark Tigchelaar

Het seminar is gebaseerd op deugdelijk onderzoek en de resultaten zijn geweldig. Ik liep de training uit met meer tips en adviezen dan dat ik had verwacht. Sterk aanbevolen!

- Jacqueline Traten, Account Manager, Rabobank

Mijn productiviteit is met 30% gestegen. Ik gebruik de technieken hoofdzakelijk bij mijn vakliteratuur. De grootste verrassing voor mij was dat het snellezen vooral fysiek is. Dat was echt een eyeopener.

- Jeroen Bos, Advocaat, Allen & Overy

Mede-eigenaar Arnout introduceert Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar op het podium bij Succesgids

Blogs

Mark Tigchelaar Seminar Succesgids

Mark Tigchelaar – Misverstanden over snellezen

By | Mark Tigchelaar, Persoonlijke Groei | 2 Comments

Snellezen is een vaardigheid waarbij je (soms tot wel 5 keer) sneller leest, zonder dat je tekstbegrip verliest. Je leest een boek dus veel sneller uit, maar kent de inhoud even goed als wanneer je het boek op je normale tempo had gelezen. Over deze techniek bestaat een aantal misverstanden, waardoor een grote groep mensen het nut van deze handige vaardigheid niet inziet en meer tijd besteedt aan het opnemen van informatie dan werkelijk nodig is. Read More

Mark Tigchelaar – Waarom we steeds meer analfabeet worden

By | Featured, Mark Tigchelaar, Persoonlijke Groei | No Comments

Tegenwoordig is een groot deel van Nederland kenniswerker. Dat betekent dat je betaald wordt om bijvoorbeeld een keuze te maken, je mening te geven of een plan op te stellen. Om dit te kunnen doen, moet je goed op de hoogte zijn en veel kennis bezitten. Het is dus deel van jouw baan om kennis te vergaren en te onthouden.

Dat opnemen en onthouden klinkt makkelijk, maar in praktijk heb je waarschijnlijk heel wat moeite met al die kennis. We kunnen tegenwoordig namelijk niet meer omgaan met de grote hoeveelheid informatie die we moeten verwerken. We lezen te langzaam, zijn te snel afgeleid en we hebben moeite om informatie vast te houden. Een lastig probleem waar een grote hoeveelheid mensen (en jij misschien ook wel) dagelijks mee te maken krijgt. Read More

Vragen over een event? Stuur een mail naar support@succesgids.nl of bel ons op +31 (0)75 612 1948.

>