Spreker One World Academy

Waarom wij met One World Academy samenwerken

Het maakt niet uit in welk vlak je succesvol wilt worden, het begint allemaal met een goede band tussen hoofd en lichaam. One World Academy is de nummer-één spirituele school ter wereld. Of je nog nooit gemediteerd hebt of al jaren bezig bent met spiritualiteit, deze sprekers hebben de kracht om meditaties en rituelen voor iedereen toegankelijk te maken.

Word lid van de Ananda Giri groep!

Aankomende events

One World Academy
Being Limitless

28-30 september 2018 in Amsterdam

Ontdek tijdens dit life-changing weekend hoe je de vaak weggestopte “Beautiful State of Being” weer voluit kunt ervaren en op constante basis hieruit kunt handelen.

Klik voor meer informatie

Anderen over de sprekers van One World Academy

Ananda Giri op de foto met Stefan (mede-eigenaar Succesgids)

Ananda Giri met een deelnemer op het podium bij Succesgids

Blogs

One World Academy – Methode voor meer geluk en innerlijke kracht

By | Featured, One World Academy | No Comments

Er bestaan verschillende methodes waarvan bewezen is dat ze bijdragen aan een positief en gelukkig leven. Een van de meest krachtige is dankbaarheid (gratitude). Door dagelijks dankbaarheid te beoefenen kun je je makkelijker op het positieve richten, geef je aandacht aan wat je al bereikt hebt en bouw je de kracht op om uitdagingen tegemoet te gaan. Read More

One World Academy – De wijsheid van kinderen

By | One World Academy | No Comments

Als ouders, verzorgers, ooms/tantes of andere familieleden zijn we constant bezig kinderen kennis bij te brengen. We leren hen over moralen, over normen en waarden en we bieden hen technische kennis om de wereld om ons heen beter te leren begrijpen.

Maar kinderen kunnen ons ook een heleboel leren. In deze video vertelt Ananda Giri het verhaal van Lokka, dochter van One World Academy oprichters Krishnaji en Preethaji. Lokka was pas 7 jaar oud toen ze een stichting oprichtte om samen met kinderen over de hele wereld te zorgen voor kinderen die het minder hebben. Read More

Vragen over een event? Stuur een mail naar support@succesgids.nl of bel ons op +31 (0)75 612 1948.