Spreker One World Academy

Waarom wij met O&O samenwerken

Het maakt niet uit in welk vlak je succesvol wilt worden, het begint allemaal met een goede band tussen hoofd en lichaam. O&O is de nummer-één spirituele school ter wereld. Of je nog nooit gemediteerd hebt of al jaren bezig bent met spiritualiteit, deze sprekers hebben de kracht om meditaties en rituelen voor iedereen toegankelijk te maken.

Word lid van de O&O groep!

Aankomende events

Nog geen geplande events. We houden je op de hoogte.

Anderen over de sprekers van O&O

Ananda Giri op de foto met Stefan (mede-eigenaar Succesgids)

Ananda Giri met een deelnemer op het podium bij Succesgids

Meer van deze sprekers?

Meditatiebundel

Audio-files

Deze bundel bevat 3 meditaties om kennis te maken met A Beautiful State of Being. Wij zien bij iedereen die dit toepast, dat dit je helpt op allerlei vlakken in je leven. Als je in een Beautiful State zit, voel je je sowieso in het moment al goed. Daarnaast helpt het je in het maken van betere keuzes, in het beter tot rust komen tijdens drukke tijden, in het omgaan met je familie, vrienden, collega's, enzovoort.

Downloaden

Blogs

One World Academy – Jouw connectie met de wereld

By | One World Academy | No Comments

Gisteren was het World Peace Festival. Op ruim 8.000 plaatsen verdeeld over 101 landen kwamen groepen bij elkaar om te mediteren voor World Peace.

Natuurlijk streven wij ook na het festival naar een vreedzame wereld en weten we dat dit meer inhoudt dan het oplossen van conflicten. Vrede begint bij een verbinding met jezelf en een pure connectie met de wereld en al het leven dat er leeft.

In deze video geeft Preethaji, mede-oprichtster van One World Academy, een meditatie waarin je een connectie maakt tussen jezelf en al het andere leven op aarde.  Read More

One World Academy – Preethaji TED-talk

By | Featured, One World Academy | No Comments

Voel jij je ook regelmatig gestrest vanwege jouw drukke agenda en groeiende to-do-lijst, privé en op de werkvloer?

Er bestaan verschillende methodes waarvan is bewezen dat ze een bijdragen leveren aan een positief en gelukkig leven. Dat jij elke dag positief en gelukkig in het leven staat, is de missie van de One World Academy. Teachers van de One World Academy hebben hier verschillende methodes voor. Volg je ons al langer, dan heb je vast en zeker de term Beautiful State voorbij zien komen. Deze term is afkomstig uit de methodes van One World Academy en wordt gebruikt door onder anderen Tony Robbins.  Read More

Vragen over een event? Stuur een mail naar support@succesgids.nl of bel ons op +31 (0)75 612 1948.

>