Rob Aalders

Rondom beleggen bestaan veel angsten en twijfels. Hoe doe je dat en waar moet je beginnen? Is het veilig of zul je al je geld verliezen?

Herken je jezelf in deze vragen, dan kan Rob Aalders jou helderheid bieden. Hij legt beleggen uit en deelt een aantal strategieën waarmee jij direct aan de slag kunt.

Ben jij geïnteresseerd in beleggen? Bezoek dan zeker eens een van zijn trainingen. Deze zijn voor zowel beginnende beleggers als beleggers met meer ervaring.

Aankomende events

Geen aankomende events

We houden je op de hoogte.

Waarom wij met Rob samenwerken

Rob heeft binnen 2 jaar meer dan 800.000 euro aan zijn account toegevoegd door stap voor stap consequent de juiste strategieën toe te passen. Over beleggen zegt hij: ‘Het is 20% techniek en 80% mindset’. Wanneer je de juiste mindset hebt, maak je betere keuzes en heb je meer duidelijkheid over je beleggingsdoelen. Ook voorkom je keuzes met te veel risico en leer je geduld hebben als het aankomt op jouw investeringen.

Door zijn kennis en bovenal zijn ervaring, kan Rob Aalders je glashelder uitleggen wat beleggen inhoudt en welke strategieën je kunt gebruiken om jouw vermogen zo veel mogelijk te vergroten.

Anderen over Rob Aalders

Met behulp van deze lezing krijg je het gevoel, dat je zelf met hulp voorzichtig en met goede resultaten kunt beleggen.

- Andreas Wijnhold, deelnemer masterclass beleggen

Rob Aalders op het Succesgids podium

Rob Aalders bij zijn event in Rotterdam

Vragen over een event? Stuur een mail naar support@succesgids.nl of bel ons op +31 (0)75 612 1948.