Spreker Vincent Wong

Vincent Wong

Vincent Wong is chairman en co-founder van de Wealth Dragons Group PLC, het moederbedrijf van Wealth Dragons Limited. Vince is een van de meest dynamische en gerespecteerde vastgoedondernemers, zowel in de UK als internationaal.

Naast het bouwen van zijn eigen multi-miljoen pond vastgoedportfolio, heeft Vince talloze mensen geholpen bij het vinden en structureren van vastgoeddeals via zijn vastgoedbedrijven. Op het hoogtepunt van de financiële crisis pionierde Vince baanbrekende financieringsstrategieën en was hij succesvol om Lease Options te legaliseren voor de verkoop van woningen in de UK, Maleisië en Nederland (en werkt momenteel samen met toezichthouders aan campagnes in Polen en Singapore). Vince investeert dus ook in Nederlands vastgoed en begrijpt hoe de markt werkt.

Aankomende events

Nog geen geplande events. We houden je op de hoogte.

Waarom wij met Vincent samenwerken

 

Financiële onafhankelijkheid is iets wat wij al onze relaties toewensen. Wij begrijpen echter dat de weg hiernaartoe niet makkelijk of snel is. Door je geld op een spaarrekening te laten staan, zal het niet snel groeien.

Daarom vinden wij het belangrijk dat onze relaties op elk niveau kunnen instromen en de juiste kennis en tools vergaren om redelijk risicovrij te kunnen investeren.

Echter bestaat er meer dan het investeren in aandelen, waar je veel over hoort. Investeren in vastgoed is een hele eigen markt, waar je het slim kunt spelen om financiële vrijheid te bereiken. Toch durven veel mensen deze markt niet te betreden omdat ze denken dat ze hiervoor eerst flink moeten sparen of een hypotheek moeten regelen.

Vincent Wong heeft al talloze mensen geholpen bij het vinden en structureren van vastgoeddeals via zijn vastgoedbedrijven en investeert daarnaast zelf constant in vastgoed, waaronder vastgoed op de Nederlandse markt.

Leer hoe je kunt investeren zonder deze tussenstappen en met strategieën die nu werken in Nederland.

Vincent Wong met Gerber van Succesgids

Vincent Wong op het podium bij Succesgids

Meer van deze spreker?

A step-by-step guide to lease options!

E-book

Leer de revolutionaire technieken waarmee je kunt investeren in vastgoed zonder je eigen geld te gebruiken. Deze 12 strategieën, geschreven door property millionaires John Lee en Vincent Wong, laten je zien waarom het nu de beste tijd is om te investeren.

Downloaden

Blogs

Vragen over een event? Stuur een mail naar support@succesgids.nl of bel ons op +31 (0)75 612 1948.

>