David Wolfe

David Wolfe

By 13 oktober 2011

David Wolfe wordt beschouwd als ‘s werelds top-autoriteit op het gebied van natuurlijke gezondheid, schoonheid, voeding, kruiden, raw food en organische superfoods. David Wolfe heeft een masters degree in de voedingsleer en is toonaangevend met zijn visie, missie, coaching en zijn bedrijf.

David heeft ruim 20 jaar ervaring en kennis van de werking, chemie, en de core mechanica van het menselijk lichaam; hoe het lichaam wordt beïnvloed door de moderne stressoren van de snelle, overbelaste en onevenwichtige levensstijl van vandaag, wat letterlijk een “killer” is voor onze schoonheid, gezondheid en een lang leven.

Met zijn levenslange passie voor het inspireren van mensen om ” De Beste Dag Van Hun Leven” te hebben, heeft David de harten en geesten van honderdduizenden mensen over de hele wereld geraakt. David is een levend voorbeeld van wat het betekent om te doen wat je zegt op de weg naar steeds hogere niveaus van natuurlijke gezondheid en piekprestaties.

David Wolfe spreekt onder andere over supervoeding, optimaal leven door optimaal te eten, rauwe gezonde chocolade, natuurlijke genezing en hoe je de beste dag ooit kunt hebben (in zijn eigen woorden: “the best day EVER”). Hij is van mening dat elke ziekte omkeerbaar is en dat “je bent wat je eet.”

Als schrijver van de bestsellers Eating for Beauty, The Sunfood Diet Success System, David Wolfe on Raw Foods, Superfoods and Superherbs, Superfoods: The Food and Medicine of the Future, versterkt en inspireert David Wolfe mensen om de baas te worden over hun gezondheid, zelfs tegen alle hedendaagse eisen in van milieuvervuiling en veranderende eetgewoontes.

Door het nemen van eenvoudige, weloverwogen beslissingen, laat David ons zien dat we allemaal genieten van quality time voor onszelf en met onze familie, aangezien gezondheid ‘echte rijkdom’ is!

David heeft verschillende groene en milieuvriendelijke bedrijven opgericht die nog steeds toonaangevend zijn met de meest innovatieve, kwalitatief hoogste, biologische superfoods en producten en informatie gerelateerd aan een gezonde levensstijl.

David Wolfe’s leiderschap is geïnspireerd door de principes van duurzame landbouw, het leven in harmonie met de natuur en ethische mondiale samenwerking.

Bestel hier het boek: David Wolfe – ‘Eating for Beauty’ voor slechts 23,11 excl. BTW

 

David Wolfe coacht, adviseert en inspireert grootheden als Woody Harrelson, Anthony Robbins en vele anderen.

Hij is een begenadigd spreker: overal in de wereld boeit hij zijn publiek tot het einde! David heeft meer dan 2000 lezingen en seminars wereldwijd gegeven en het podium gedeeld met sprekers als Tony Robbins, Mark Victor Hansen, T. Harv Eker, John Gray, Les Brown, Barbara DeAngelis, Brian Tracy en vele anderen.

David heeft ook gastoptredens verzorgd voor een miljoenenpubliek bij onder meer CNN, MSNBC, CNN, ESPN, Larry King Live en heeft op de cover gestaan bij prominente bladen als Forbes, USA Today, L.A. Times en Men’s Health.


David Wolfe tijdens Extreme Health seminar T Harv Eker