Succesgids - Samen kunnen we de wereld veranderen

Ik krijg vaak de vraag hoe Succesgids is opgericht. Vandaag wil ik een persoonlijk verhaal met je delen.

In ‘97 kreeg ik een auto ongeluk. De jaren daarop ondervond ik veel hinder, van hoofdpijn tot zenuwpijnen. In 2002 belandde ik voor het eerst in de zaal bij Tony Robbins. Dit was een keerpunt, al was ik me daarvan nog niet bewust. Het seminar had zoveel invloed dat ik niet alleen mijn pijn kwijtraakte, maar me ook bewust werd dat ik hier meer mee moest doen.

Over deze reis van idee naar het Succesgids van vandaag, heb ik een paar weken geleden iets heel gaafs opgenomen. Toen ben ik geïnterviewd door Eddy van Helden en Hordes. We hebben het gehad over het verhaal van Succesgids, maar ook over allerlei andere interessante onderwerpen, zoals persoonlijke missie, eenzaamheid en het omzetten van een passie naar een business.

Je kunt de podcast luisteren via onderstaande link:

https://www.heldenenhordes.nl/podcast/stefan-dettmer/

 

Join the discussion One Comment

  • Tanya says:

    Beste Stefan . Dank voor de uitnodiging. Graag had ik vandaag naar jullie lezing willen komen maar k ben ( net als half Nederland geloof ik hihi) geveld door de griep . Dus ik moet afzeggen en ik weet niet hoe ik dat kan doen behalve hier op deze manier. … Ik wens jullie veel plezier vandaag en ik hoop het nog een keer op een ander moment mee te kunnen maken. Warme groet uit een heeeel koud Amsterdam . Tanya

Leave a Reply