Steve Linder International Performance Trainer Anthony Robbins

Steve Linder, de absolute topexpert op het vlak van neurostrategieën, geeft op 2 november een seminar in Nederland! Na seminars gegeven te hebben over de hele wereld voor 10.000-en deelnemers tegelijk, geeft Steve Linder voor het eerst een (live) seminar in Nederland!

Steve Linder is al ruim 10 jaar lang verantwoordelijk voor de eindcertificering voor de afstuderende Tony Robbins Master Teachers (hij geeft de trainingen als laatste onderdeel van de Leadership Academy). Hij is expert op het gebied van toepassing van deze neurostrategieën.

Steve Linder is een zeer integere en uiterst bekwame spreker/trainer die het niet meer voor het geld hoeft te doen (hij verdiende zijn tientallen miljoenen reeds in het bedrijfsleven), maar puur uit passie, overtuiging en missie volle zalen over de hele wereld trekt met het effectief toepassen van de neurostrategieën (NLP, hypnotherapie, spiral dynamics etc). Je kunt nu via Talentfirst met groepskorting deelnemen!

Je kunt je kaarten direct bestellen voor het Steve Linder Event op 2 november 2011 in Haarlem, zodat je verzekerd bent van inschrijving voor dit event!

Onderstaande video geeft een sfeerimpressie van Steve Linder uit zijn TV programma “You’re Hired!”. Dit is de tegenhanger van “You’re Fired!” van Donald Trump. Linder wilde juist in reactie op Donald Trump aantonen hoe je mensen door ze hun eigen talenten en passie in te laten zien, beter en effectiever aan het werk kan helpen, waarbij er ruimte is voor iedereen en niet slechts voor 1 persoon!

Fragment met Steve Linder, de host van reality TV show You’re Hired

Sinds 2001 coacht Steve Linder directeuren, professionele atleten, beroemdheden, wereldleiders, ouders en organisaties over de hele wereld in de neuropsychologie technologieën. Hij is al meer dan tien jaar de International Performance Trainer en Crew Director bij Anthony Robbins. Sinds hij een tiener was, heeft hij NLP (Neuro Linguistic Programmeren) gebruikt om zijn bedrijven (waaronder E-Trade) tot grote hoogte te laten groeien. Sinds 2003 traint hij individuele personen tot het behalen van een diploma in NLP en andere Neurostrategieën. Hij wordt door de American Board of NLP beschouwd als degene met de hoogste normen voor diplomering in deze branche door zijn bekwaamheid te putten uit zijn praktische ervaring, en omdat hij de strategieën die hij onderwijst, zelf daadwerkelijk heeft ervaren. Nog belangrijker is, dat zijn studenten algemeen beschouwd worden als de ” besten van de klas” en zeer gewild zijn in de zakenwereld, bij overheden en regeringen, bij topsport functies en in de medische wereld.

 

Steve Linder National Achievers Congress

De aandacht van Steve Linder is er primair op gericht individuele personen en organisaties te helpen om niet alleen de huidige, wereldwijde economische omstandigheden te overleven, maar op welke manier zij lering kunnen trekken uit strategieën van alle tijden, om enorme aantallen mensen op een hoger niveau te brengen. Linder geeft trainingen over de hele wereld aan exclusieve groepen. Daarnaast spreekt hij tijdens seminars voor grote zalen in Europa, Amerika en Australie.

In 2008 was hij de main speaker voor meer dan 10.000 mensen op het National Achievers Congress (waar ook sprekers als Richard Branson, Tony Robbins, Donald Trump, Lord Alan Sugar, Bill Clinton, Robert Kyosaki, T. Harv Eker voor ingehuurd worden) over hoe neurostrategieën in hun leven, gezinnen en organisaties geïntegreerd kunnen worden. Zijn visie breidt zich nog steeds uit; hij werkt met individuele personen en organisaties om ze te versneld te leren over persoonlijke, financiële en zakelijke vooruitgang.

 

Praktische informatie

Datum:2 november 2011
Locatie: Hotel Haarlem Zuid (4*)

Investering: € 297 excl. BTW

Vroegboekkorting t/m 26 oktober via Talent First:

1 ticket: € 97 excl. BTW (115,43 incl.)

2 tickets: € 147 excl. BTW (174,93 incl.)

 

 

Direct je tickets reserveren!

 

1 Ticket
€ 297 excl. 19% BTW€ 97 excl. 19% BTW(€ 115,43 incl. BTW)

1 ticket bestellen

2 Tickets
€ 594 excl. 19% BTW€ 147 excl. 19% BTW(€ 174,93 incl. BTW)

2 tickets bestellen

Voor affiliate opties, bel + 31 (0)75 612 19 48