Wat zou er gebeuren als jij kon zorgen voor meer liefde, passie en opwinding in je relatie? En als je tijdelijk geen relatie hebt, hoe zou jij het dan vinden om een partner aan te trekken waarbij jullie elkaar niet alleen aanvullen op gezamenlijke eigenschappen, maar elkaar ook door jullie unieke eigenschappen laten groeien? Wacht jij liever af tot er iets vanzelf op je pad komt of ga je aan de slag voor de Superrelatie die jij en jouw toekomstige partner beiden wel verdienen?

Donderdagavond 15 augustus geven David de Kock & Arjan Vergeer (schrijvers van de bestseller De Superrelatie) een LIVE webinar waarbij zij ingaan op de kenmerken van een Superrelatie en hoe jij deze in jouw relatie kunt toepassen. Mocht je 15 augustus al terug zijn van je vakantie dan ben jij uitgenodigd om je nu kosteloos aan te melden voor een LIVE WEBINAR (=online seminar) t.w.v. €49,-.

Klik hier voor de aanmeldpagina en voor meer informatie

Wat ga jij ontdekken tijdens dit speciale webinar?

* Waardoor zo weinig mensen een Superrelatie hebben
* De drie geheimen van een Superrelatie
* Hoe een Superrelatie er uit kan zien voor jou
* Het verschil tussen van elkaar houden en een fijne relatie
* Waarom verliefdheid (helaas) zo’n gevaarlijke raadgever kan zijn

De superrelatie 3.jpg

Na het webinar is er een vraag-en-antwoordronde waarbij jij jouw vraag direct aan David de Kock en/of Arjan Vergeer kunt stellen, dus pak je kans!