WEALTH CREATION MASTERCLASS MET KEVIN GREEN

Zaterdag 10 december 2016, Amsterdam Borchland

Ontdek hoe UK's grootste private woningbezitter Kevin Green in 11 jaar van 0 naar 33 miljoen pond is gegaan en ondertussen ook zijn 1000e beleggingspand aan zijn portefeuille heeft toegevoegd.

Wealth Creation Strategies

Vastgoed

Goud en Zilver

Business

Wie is Kevin Green en waarom zou je van hem leren?

Kevin Green is een self-made multi-miljonair en sociaal ondernemer. Hij is UK's grootste woningverhuurder en een multi-ondernemer. Hij heeft een schat aan ervaring in de wereld van vastgoed en adviseert uit deze hoedanigheid bekendheden uit de hele wereld.

Zo hielp Kevin Green ex Team Lotus marketing manager Christian Vine (nu F1 Renault) om een passief inkomen uit vastgoed op te bouwen van ruim 200.000 euro per jaar. Dit ging als een “lopend vuurtje” door het F1 circuit, waardoor Kevin Green nu sterren als Romain Grosjean coacht om gelijkwaardige resultaten te bereiken met hun vastgoedportefeuille.

De afgelopen tien jaar heeft Kevin Green in Europa zijn vastgoedportefeuille exponentieel uitgebreid en heeft hij inmiddels een geschat vermogen van tussen de 50 en 100 miljoen euro. Hij kiest ervoor om terug te geven aan de volgende generatie van ondernemers en vastgoedinvesteerders door zijn kennis en wijsheid met hen te delen en tevens met zijn beste cursisten diverse joint ventures, bedrijven en projecten op te starten.

Kevin Green is momenteel een van 's werelds meest gevraagde en best beoordeelde sprekers/trainers. Zijn missie hierbij is om zijn expertise wereldwijd te delen en op deze manier ook terug te kunnen geven aan de volgende generatie ondernemers en investeerders.

Het is daarom ook fantastisch dat het ons ondanks zijn drukke agenda is gelukt is om hem weer naar Nederland te halen. We hebben een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor de relaties van Beleggingspanden, dus claim je vrijkaart nu direct door hieronder op de knop "Meld je nu gratis aan" te klikken.

Wat ga je leren tijdens deze masterclass op 10 december?

  • How to Build a Profitable Property Portfolio
  • Practical High Profit Business Examples
  • Current Opportunities with Precious Commodities Like Gold and Silver
  • The Power of Joint Ventures
  • Kevin's Golden Rule for Investing in Property
  • ...and much more...
50% Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Vul het onderstaande formulier volledig in en wij sturen je per mail jouw persoonlijke bevestigingslink. Pas nadat je jouw deelname hebt bevestigd, ontvang je jouw deelnamevoucher en kun je als onze gast kosteloos deelnemen aan deze Wealth Creation Masterclass.

privacy Wij respecteren uw privacy!

WEALTH CREATION MASTERCLASS MET KEVIN GREEN

Zaterdag 10 december 2016, Amsterdam Borchland

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl