WEALTH CREATION MASTERCLASS MET KEVIN GREEN

Zaterdag 10 december 2016, Amsterdam Borchland

Ontdek de strategieën waarmee UK's grootste private woningbezitter en Richard Branson protegé, Kevin Green in 11 jaar tijd van 0 naar 33 miljoen pond is gegaan. En waarom dat pas het begin was!

Wealth Creation Strategies

Vastgoed

Goud en Zilver

Business

Wat ga je leren tijdens deze masterclass op 10 december?

  • How to Build a Profitable Property Portfolio
  • Practical High Profit Business Examples
  • Current Opportunities with Precious Commodities Like Gold and Silver
  • The Power of Joint Ventures
  • Kevin's Golden Rule for Investing in Property
  • ...and much more...
50% Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Vul het onderstaande formulier volledig in en wij sturen je per mail jouw persoonlijke bevestigingslink. Pas nadat je jouw deelname hebt bevestigd, ontvang je jouw deelnamevoucher en kun je als onze gast kosteloos deelnemen aan deze Wealth Creation Masterclass.

privacy Wij respecteren uw privacy!

Wie is Kevin Green en waarom zou je van hem leren?

Kevin Green is een self-made multi-miljonair en sociaal ondernemer. Hij is UK's grootste woningverhuurder en een multi-ondernemer.

Hij combineert daarbij zijn zakelijke en vastgoedervaring met het gebruik van zijn netwerk (Bill Clinton, Prins Charles, Richard Branson, Bill Gates en diverse regeringsleiders).

Recentelijk heeft Kevin Green ook diverse Formule-1 coureurs zoals Romain Grosjean gecoacht met hun eigen business en vastgoed. Zo hielp Kevin Green ex Team Lotus marketing manager Christian Vine (nu F1 Renault) om een passief inkomen uit vastgoed op te bouwen van ruim 200.000 euro per jaar. Dit ging als een “lopend vuurtje” door het F1 circuit, waardoor Kevin Green nu sterren als Romain Grosjean coacht om gelijkwaardige resultaten te bereiken.

De afgelopen tien jaar heeft Kevin Green in Europa zijn vastgoedportefeuille exponentieel uitgebreid en heeft hij inmiddels een geschat vermogen van tussen de 50 en 100 miljoen euro. Hij kiest ervoor om terug te geven aan de volgende generatie van ondernemers en vastgoedinvesteerders door zijn kennis en wijsheid met hen te delen en tevens met zijn beste cursisten diverse joint ventures, bedrijven en projecten op te starten.

Hij is momenteel 1 van s'werelds meest gevraagde en best beoordeelde sprekers/trainers en recentelijk zelfs door de regering in Wales gevraagd om in binnen het landelijke onderwijs “Entrepreneurship” verder te bevorderen. Tevens is Kevin Green initiatiefnemer van “Making a Wish Foundation”, die ernstig zieke kinderen hun kinderdroom of laatste wens laat uitkomen.

Het is daarom ook fantastisch dat het ons ondanks zijn drukke agenda is gelukt is om hem weer naar Nederland te halen. We hebben een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor de relatie van OndernemersUnited, dus claim je vrijkaart nu direct door hieronder op de knop "Meld je nu gratis aan" te klikken.

WEALTH CREATION MASTERCLASS MET KEVIN GREEN

Zaterdag 10 december 2016, Amsterdam Borchland

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl