Stefan Dettmer

Stefan Dettmer

Mede-eigenaar

Stefan heeft meer dan 12 jaar ervaring in de ondernemerswereld. In 2006 ging hij met een groep mee naar Unleash the Power Within van Tony Robbins. Deze ervaring was zo levensveranderend, dat hij er een doel van maakte om anderen dit ook te laten ervaren. In 2008 werd Succesgids door hem, Arnout van der Swaluw en Vincent van Gaasbeek opgericht.

“It is in your moments of decision that your destiny is shaped.” – Tony Robbins

Arnout van der Swaluw

Arnout van der Swaluw

Mede-eigenaar en Head of Sales

Arnout's interesse in persoonlijke ontwikkeling begon tijdens zijn studie. In 1994 heeft hij een event van Tony Robbins gevolgd waarna hij zelf ook diverse keren als gastspreker op kleinere en grotere seminars heeft aangetreden. Met ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven en meer dan 20 jaar ervaring als belegger, was het een logische stap om met Stefan Succesgids op te richten.

“Life is short, so live it fully and contribute as much as you can. Take control of your own Future and make it happen. It’s your destiny!”

Gerber de Lange

Gerber de Lange

Operationeel manager

Als operationeel manager is Gerber een duizendpoot en is hij verantwoordelijk voor het hele team van support en marketing. Je herkent hem vooral als je onze seminars al eens bezocht hebt, waar hij de intro en outro van het seminar host en na de lunchpauze alle deelnemers meekrijgt in de energizer-oefeningen. Daarnaast hoor je hem regelmatig terug in onze webinars.

“I challenge you to make your life a masterpiece. I challenge you to join the ranks of those people who live what they teach, who walk their talk.” – Tony Robbins

Laura van Wiggen

Laura van Wiggen

Eventmanagement en Support

Als eventmanager bereid Laura de events voor en zorgt ze dat alles tijdens de events soepel verloopt. Dit betekent: veel regelen, veel met spullen sjouwen maar ook veel contact met klanten en ontelbaar veel leuke momenten tijdens onze seminars. Nadat ze een tijd in Zuid-Afrika ervaring heeft opgedaan in de hospitality branche, wist ze dat ze aan de slag wilde in de eventbranche. In 2015 heeft ze zich aangesloten bij team Succesgids.

“What we know is a drop, what we don’t know is an ocean.” – Isaac Newton

Yvonne Benhayon

Yvonne Benhayon

Backoffice/Financiële administratie

Yvonne regelt een hoop achter de schermen bij Succesgids. Zo houdt ze zich bezig met de Backoffice en doet ze daarnaast de financiële administratie. Als klant zie je er misschien wat minder van, maar op kantoor is ze onmisbaar!

“When you are grateful fear disappears and abundance appears.” – Tony Robbins

Marc Reuvers

Marc Reuvers

Sales Consultant

Werkt al meer dan 6,5 jaar samen met Succesgids. Door het adviseren van klanten over trainingen en workshops, wil hij het beste uit hen halen.

“A real decision is measured by the fact that you’ve taken a new action. If there’s no action, you haven’t truly decided.” – Tony Robbins

Noelle Doodeman

Noelle Doodeman

Copywriter/Contentmanager

Werkt sinds 2017 bij Succesgids en houdt zich bezig met teksten zoals e-mails, nieuwsbrieven en paginateksten. Kom je vaak op Succesgids, dan heb je waarschijnlijk weleens een tekst van haar gelezen!

“The only person you should try to be better than, is the person you were yesterday.”

Dylan Pels

Dylan Pels

Online Marketeer

Als Online Marketeer houdt Dylan zich bezig met (je raadt het al) de marketing. Hij is dagelijks bezig met het inrichten van de website, het bedenken van marketingacties en het inrichten van advertenties.

“Ask for forgivesness instead of permission.” – Tim Ferris

Danielle van Dam

Danielle van Dam

Finance

Daniëlle is begonnen als stagiaire in de eerste helft van 2017. Ze heeft de opleiding Marketing & Communicatie versneld gevolgd en succesvol afgerond. Daniëlle houdt zich bij Succesgids bezig met verschillende werkzaamheden, waaronder support. Heb je Succesgids weleens gebeld of gemaild, dan heb je ongetwijfeld al eens contact met haar gehad.

“Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.” – Albert Einstein

Marieke van de Wiel

Marieke van de Wiel

Junior Sales Consultant

Marieke is sinds 2017 Sales Consultant bij Succesgids. Voor ze bij ons kwam werken heeft ze al een hele rits aan seminars en trainingen bijgewoond waaronder Kevin Green, Wim Hof, Marcus de Maria, Mark Tigchelaar en Ananda Giri. Marieke hoort graag het verhaal van onze deelnemers en vindt het geweldig om een goed gesprek aan te gaan.

“First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.” – Mahatma Gandhi