Stefan Dettmer

Stefan Dettmer

Eigenaar

Stefan heeft meer dan 12 jaar ervaring in de ondernemerswereld. In 2006 ging hij met een groep mee naar Unleash the Power Within van Tony Robbins. Deze ervaring was zo levensveranderend, dat hij er een doel van maakte om anderen dit ook te laten ervaren. In 2008 werd Succesgids door hem, Arnout van der Swaluw en Vincent van Gaasbeek opgericht.

“It is in your moments of decision that your destiny is shaped.” – Tony Robbins

Gerber de Lange

Gerber de Lange

Operationeel manager

Als operationeel manager is Gerber een duizendpoot en is hij verantwoordelijk voor het hele team van support en marketing. Je herkent hem vooral als je onze seminars al eens bezocht hebt, waar hij de intro en outro van het seminar host en na de lunchpauze alle deelnemers meekrijgt in de energizer-oefeningen. Daarnaast hoor je hem regelmatig terug in onze webinars.

“I challenge you to make your life a masterpiece. I challenge you to join the ranks of those people who live what they teach, who walk their talk.” – Tony Robbins

Laura van Wiggen

Laura van Wiggen

Eventmanagement en Support

Als eventmanager bereid Laura de events voor en zorgt ze dat alles tijdens de events soepel verloopt. Dit betekent: veel regelen, veel met spullen sjouwen maar ook veel contact met klanten en ontelbaar veel leuke momenten tijdens onze seminars. Nadat ze een tijd in Zuid-Afrika ervaring heeft opgedaan in de hospitality branche, wist ze dat ze aan de slag wilde in de eventbranche. In 2015 heeft ze zich aangesloten bij team Succesgids.

“What we know is a drop, what we don’t know is an ocean.” – Isaac Newton

Yvonne Benhayon

Yvonne Benhayon

Backoffice/Financiële administratie

Yvonne regelt een hoop achter de schermen bij Succesgids. Zo houdt ze zich bezig met de Backoffice en doet ze daarnaast de financiële administratie. Als klant zie je er misschien wat minder van, maar op kantoor is ze onmisbaar!

“When you are grateful fear disappears and abundance appears.” – Tony Robbins

Marc Reuvers

Marc Reuvers

Sales Consultant

Werkt al meer dan 6,5 jaar samen met Succesgids. Door het adviseren van klanten over trainingen en workshops, wil hij het beste uit hen halen.

“A real decision is measured by the fact that you’ve taken a new action. If there’s no action, you haven’t truly decided.” – Tony Robbins