Tony Robbins - 3 stappen voor een doorbraak

Tony Robbins geeft aan dat er 3 stappen zijn voor een doorbraak. Veel mensen zijn voornamelijk bezig met de eerste stap en behalen dan niet het succes wat ze nastreven.

De eerste stap is het vinden van de juiste strategie. Dit is natuurlijk belangrijk, omdat dit je hiermee je doelen sneller en makkelijker kunt halen.

Het probleem is dat veel mensen met de juiste strategie toch geen succes behalen. En dat heeft te maken met de volgende 2 stappen, waarbij vooral stap 3 vaak weinig tot geen aandacht krijgt.

Wil je weten wat de andere 2 stappen zijn? Luister dan naar onderstaande podcast van Tony Robbins of meld je aan voor de eerstvolgende Tony Robbins Preview Workshop of UPW Preview Webinar.

Meer weten over Tony Robbins?
Wil je meer weten over Tony Robbins en zijn seminars en trainingen? Op onderstaande pagina vind je de aankomende Tony Robbins LIVE events. Wij organiseren ook regelmatig preview workshops en webinars, zodat je op een laagdrempelige manier kunt kennismaken met de successtrategieën van Tony Robbins. Op onderstaande pagina kun je ook een e-book, audioboek en video’s van Tony Robbins aanvragen.

Klik hier voor meer informatie

 

>