TONY ROBBINS’ BUSINESS MASTERY – 7 FORCES

Wat is Business Mastery?

Om als bedrijf exponentieel te groeien, moet je als ondernemer zelf groeien. Om een bedrijf te runnen dat 2x of 4x zo groot is dan je huidige bedrijf, moet je een ander persoon zijn vergeleken met nu.

Tony Robbins heeft met Business Mastery bewezen dat dit programma je niet alleen de juiste businessstrategieën geeft, maar ook de juiste training om persoonlijk enorm te groeien als ondernemer.

Tony heeft inmiddels meer dan 10 bedrijven en realiseert daarmee meer dan 5 miljard omzet per jaar. Al zijn ervaring vanuit het runnen en laten groeien van zijn eigen bedrijven in combinatie met het al decennia lang begeleiden van ondernemers, is verwerkt in deze 5-daagse Business Mastery training.

Bekijk hieronder wat Business Mastery inhoudt:

Wil jij ontdekken hoe je je business binnen 12 maanden met minimaal 30% tot 100% laat groeien? Wil je meer weten over hoe Tony Robbins' Business Mastery jou kan helpen om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Plan via onderstaande link je call in met een van onze consultants. Dan laten we zien hoe jij dit mogelijk kunt maken.

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl