Tony Robbins - Exit Strategy

Wanneer we bij seminars vragen wie business owners zijn, steken veel mensen hun hand op. Ken je Robert Kiyosaki’s Cashflow Quadrant (zie hieronder)? In onze ervaring zijn de meeste mensen die hun hand opsteken self-employed in plaats van business owner. Je werkt voor jezelf, maar bent niet per definitie eigenaar van een business.

Wanneer jij op vakantie bent of om welke reden dan ook enkele maanden niet kunt werkten, groeit het bedrijf dan door? Wanneer je een business owner bent, kan het bedrijf doorgroeien zonder dat jij actief in het bedrijf aan het werk bent. Hiervoor zijn de juiste mensen, processen en systemen nodig. Een belangrijke strategie vanuit Tony Robbins’ Business Mastery is het duidelijk krijgen van je exit strategy. Ook als je op dit moment niet van plan bent om je bedrijf ooit te verkopen, helpt dit je om meer als business owner te denken.

Bekijk nu de video van Tony Robbins hieronder:

Meer weten over Business Mastery?
Binnenkort delen we met jou onze belangrijkste lessen van Business Mastery in de Business Mastery Preview Workshop. Je ontdekt ook hoe jij je business kunt verdubbelen in 3 jaar (of sneller). Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands door Stefan Dettmer (mede-eigenaar Succesgids).

Klik hier voor meer informatie

Nu al meer weten over Business Mastery? Klik dan hier

>