TONY ROBBINS

BUSINESS MASTERY

Amsterdam | 23-27 juni 2021


Veel ondernemers willen groeien. Heb jij er ook wel eens van gedroomd dat je bedrijf 2x, 4x of zelfs 10x zo groot is? Hoe zou dat zijn? Hoeveel meer mensen zou je kunnen helpen? Wat zou dit voor jou persoonlijk betekenen?

Om als bedrijf exponentieel te groeien, moet je als ondernemer zelf groeien. Om een bedrijf te runnen dat 2x of 4x zo groot is dan je huidige bedrijf, moet je een ander persoon zijn vergeleken met nu.

Tony Robbins heeft met Business Mastery bewezen dat dit programma je niet alleen de juiste businessstrategieën geeft, maar ook de juiste training om persoonlijk enorm te groeien als ondernemer.

Tony heeft inmiddels meer dan 10 bedrijven en realiseert daarmee meer dan 5 miljard omzet per jaar. Al zijn ervaring vanuit het runnen en laten groeien van zijn eigen bedrijven in combinatie met het al decennia lang begeleiden van ondernemers, is verwerkt in deze 5-daagse Business Mastery training.

Wanneer jij er klaar voor bent om te investeren in je eigen ontwikkeling en het beste Business seminar ter wereld wilt meemaken, vraag dan direct hieronder meer informatie (en een extra video van 30 minuten) aan. We plannen daarna een strategy call met je in. Op die manier kunnen we samen met jou de 5 dagen doornemen (met slides en korte video’s), de verschillende opties voor deelname bespreken en samen met jou bepalen wat specifiek voor jou de beste voorwaarden zijn om deel te nemen.

Wanneer Wordt Business Mastery Gehouden?

Business Mastery vindt in 2021 plaats in Amsterdam van 23 t/m 27 juni. De capaciteit is zeer beperkt. Vraag dus snel en geheel vrijblijvend meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.


7 Forces Of Business Mastery In 5 Dagen


  • Dag 1 
  • Dag 2 
  • Dag 3
  • Dag 4
  • Dag 5

1. Maak een effectiever zakelijk plan

De wereld verandert te snel voor een traditioneel businessplan. De echte voorsprong op jouw concurrentie vandaag de dag is niet alleen het hebben van een businessplan, maar ook van een business handleiding welke je kan leiden vanuit waar je nu bent naar waar je wilt zijn. Je moet de flexibiliteit behouden om te anticiperen en in te spelen op veranderingen! Wanneer je zakelijke innovatie kunt gebruiken, om met succes veranderende omstandigheden aan te pakken, ben je in een betere positie om je bedrijf te laten groeien.


Business Mastery Is Een LIVE 5-Daagse High-End Programma Gegeven Door Tony Robbins
Waarin Je Leert Hoe Je Je Business In 12 Maanden Met Minimaal 30% To 100% Laat Groeien.


Bedacht door wereldberoemde Entrepreneur Anthony Robbins en ontwikkeld met een aantal van de grootse masters in hun vakgebied (Financiën, Marketing, Technologie en Sales) is dit dé High-End Business Training via welke duizenden Entrepreneurs wereldwijd constante economische groei hebben gerealiseerd.


Business Mastery LIVE Met Tony Robbins


Om te groeien met je business en de marktleider te worden en blijven, moet je blijven anticiperen op de toekomst. Welke ontwikkelingen zitter er aan te komen in jouw markt op het gebied van technologie, manier van communiceren met klanten, behoeftes van klanten, enzovoort? En wat kun jij nu doen om hier klaar voor te zijn?

Een manier waarop hij dit zelf in praktijk brengt is het gebruik van een 3D Hologram (of Humagram). Hierbij geeft hij de training nog wel zelf, maar is hij niet fysiek aanwezig op de trainingslocatie. Zie de video hiernaast om te zien hoe Tony als hologram op het podium verschijnt bij Business Mastery in Australië.

Dit is natuurlijk allemaal superinteressant qua ontwikkeling. Toch gaat er niets boven een Tony Robbins LIVE ervaring, waarbij Tony zelf fysiek aanwezig is. Volgend jaar komt hij zelf terug naar Europa voor Business Mastery, dus niet als hologram.


Wie Is Tony Robbins En Waarom Zou Je Van Hem Leren?


Al meer dan een kwart eeuw staat Anthony Robbins bekend als de nummer één succescoach van de Verenigde Staten en is hij de adviseur van diverse wereldleiders waaronder Nobelprijswinnaar Nelson Mandela, voormalige Amerikaanse President Bill Clinton, voormalig Sovjetleider Michail Gorbatsjov en is hij tevens een prestatiecoach van topsporters als achtvoudig Grand Slam tenniskampioen Andre Agassi, Australië's beste golfer Greg Norman en onze eigen drievoudig Europees Kampioen Boksen en drievoudig Olympisch bronzen medaillewinnaar Arnold Van der Lyde en nog vele anderen.

Anthony Robbins heeft een directe invloed gehad op de levens van bijna 50 miljoen mensen uit 80 landen met zijn best-selling boeken en audioprogramma's, lezingen, seminars en symposia, en live optredens.

Wat begon als een commitment om individuen te helpen de kwaliteit van hun leven te transformeren is gegroeid sinds Robbins om advies wordt gevraagd door leiders op allerlei gebieden - presidenten, politieke leiders, Fortune 500 CEO's van multinationale ondernemingen, psychologen, topsporters, entertainers van wereldklasse, docenten en ouders.

Anthony Robbins is een erkende autoriteit en Amerika's topexpert in de psychologie van leiderschap, onderhandelingen, persoonlijke en organisatorische verandering, en topprestaties.

  • - One of the "Top 50 Business Intellectuals in the world" - Accenture
  • - One of the "Top 200 Business Guru" - Harvard Business Press
  • - One of the "Top Six Business Leaders in the World" - American Express
  • - A Top 100 Celebrity- Forbes

Kwalificeer Jij Je Voor Business Mastery?


Persoonlijke business coaching (1-op-1) met Tony Robbins bedraagt $1.250.000 dollar. Groepscoaching, oftewel de Business Mastery training, vind volgend jaar in Amsterdam plaats (editie Europa). Het tarief voor de vorige Business Mastery editie was €9.500 per persoon, voor de “Full Program” inhoud.

Het tarief voor 2021 in Amsterdam hangt van diverse factoren af, bijvoorbeeld voor welke betalingsoptie je kiest, met hoeveel deelnemers je gaat, het moment van bestellen (hoe eerder hoe groter je Early Bird korting is), etc.

Voor enkele personen die zich kwalificeren voor dit programma kunnen wij deze week mogelijk nog een Succesgids relatiedeal bedingen. Omdat er zoveel variabelen meespelen in het bepalen van de prijs, is het belangrijk om jouw individuele wensen en voorwaarden te bespreken. Om die reden nemen wij naar aanleiding van jouw aanvraag en kwalificatie persoonlijk contact met je op.

Wanneer jij er klaar voor bent om te investeren in je eigen ontwikkeling en het beste Business seminar ter wereld wilt meemaken, klik dan op onderstaande knop. Een van onze Business Coaches neemt daarna contact met je op.


Anderen Over Business Mastery


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl

>