Tony Robbins - Maak Jij Ook Deze Fout In Jouw Business?

Tony Robbins zegt dat 80% van succes wordt bepaald door psychology/mindset en 20% door mechanics/strategy. Je kunt de beste strategieën kennen, maar als je ze niet toepast, heb je er niets aan. Bij Business Mastery ontdek je de beste strategieën én ga je aan de slag met de mindset van een succesvolle ondernemer.

Dave Moreno kwam naar Business Mastery en dacht dat hij al wist wat hij moest doen om zijn bedrijf naar het volgende niveau te brengen. De afgelopen 5 jaar had zijn bedrijf breakeven gedraaid en zo nu en dan met verlies. Dave dacht dat hij het moest zoeken in de cijfers. Hij had een eenvoudige vraag over zijn bedrijf en hij zocht hulp bij zijn boekhouding en met zijn strategie – dus hij stak tijdens de training zijn hand op.

Nadat hij met Tony had gesproken, was Dave ervan overtuigd dat het helemaal niet aan zijn strategie lag waardoor hij werd tegengehouden. Hij deed het zelf; hij was zijn eigen struikelblok.

De 5 dagen bij Business Mastery hielpen hem om zijn manier van denken, waardoor het succes van zijn bedrijf werd tegengehouden, te veranderen. Toen hij eenmaal zijn oude manier van denken had overwonnen, kon hij een actieplan samenstellen dat zijn onderneming geheel zou veranderen.

Bekijk onderstaande video voor het verhaal van Dave en de interactie tussen Dave en Tony. Dave’s struikelblok zou wel eens hetzelfde kunnen zijn als datgene wat ervoor zorgt dat jouw bedrijf niet groeit – iets wat je je misschien nog niet hebt gerealiseerd.

Meer weten over Business Mastery?
Binnenkort delen we met jou onze belangrijkste lessen van Business Mastery in de Business Mastery Preview Workshop. Je ontdekt ook hoe jij je business kunt verdubbelen in 3 jaar (of sneller). Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands door Stefan Dettmer (mede-eigenaar Succesgids).

Klik hier voor meer informatie

Nu al meer weten over Business Mastery? Klik dan hier

>