Tony Robbins Experience - Voldoening uit je succes

Even een mooie oefening om de maandag rustig te beginnen. Neem even 5 minuten en stel je het succes voor waar jij naartoe wilt. Wat zijn jouw doelen, jouw dromen, hoe ziet jouw dagelijks leven eruit als je die doelen bereikt hebt?

Is het bijvoorbeeld een droombaan waarbij je elke dag gelukkig naar je werk gaat? Jouw bedrijf dat een groeispurt maakt en nooit meer stopt met groeien? Of een relatie waarbij je na jaren samen nog steeds popelt om elkaar te zien. Misschien wel alle drie.

Het maakt niet uit hoe jouw versie van succes eruit ziet. Wat wel belangrijk is, is dat je het bereikt en dat je er geluk uit haalt. Al het succes in de wereld betekent namelijk niets als je er geen voldoening uit haalt.

‘Success Without Fulfillment Is the Ultimate Failure’ – Tony Robbins

Tony Robbins heeft twee video’s die er samen voor zorgen dat jij weet hoe je jouw dromen moet bereiken, en dat je er zo veel voldoening uit haalt dat er geen leegte ontstaat nadat je jouw succes behaald hebt.

Bekijk ze hieronder:

Wil je weten hoe Tony Robbins je kan helpen alles uit jezelf te halen?
Bovenstaande video’s bevatten technieken die ook naar voren komt tijdens Unleash the Power Within (UPW). Binnenkort organiseren wij de Tony Robbins Experience, waarin je ontdekt waarom UPW voor onszelf en duizenden deelnemers life-changing is geweest.

Tijdens deze workshops geven we je een best-of van de afgelopen editie van Unleash The Power Within en doen we een aantal oefeningen die ook bij UPW aan bod komen. Dit is de perfecte manier om kennis te maken met de energie van een Tony Robbins event.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

>