Tony Robbins Experience – Voorbereiding

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om je optimaal voor te bereiden op de workshop, inclusief enkele video's van Tony Robbins.

Gefeliciteerd

Je deelname aan het de Tony Robbins Experience is bevestigd en de voucher is naar je gemaild.

Over het event

Tony Robbins trainer Oscar van Rooij laat je ontdekken hoe je het volgende level in je groei kunt bereiken door middel van de strategieën die Tony Robbins ook bij Unleash the Power Within gebruikt. Dit is een fantastische gelegenheid om te leren hoe je jouw persoonlijke groei kunt versnellen, terwijl je ook meer ontdekt over Tony Robbins en zijn seminar Unleash the Power Within. Dit alles is verpakt in een geweldige avond met life-changing strategieën en leuke oefeningen.

Verder ontdek je...

  • De 3 benodigde stappen voor een doorbraak
  • De missing link voor veel mensen op hun pad naar succes en voldoening
  • De essentiële ingrediënten voor het transformeren van je leven
  • Waarom al meer dan 4 miljoen mensen naar Unleash The Power Within zijn geweest en waarom Tony's audioprogramma's meer dan 40 miljoen keer zijn verkocht.

Praktische Gegevens

Gouden Tip: Notities! Om het optimale uit het event te halen raden we aan om veel aantekeningen te maken. Neem daarom een pen en voldoende papier mee.
Locatie: Novalis, Industrieweg 9c, Vught
Datum: vrijdag 12 juli 2019
Seminar Tijden: 19.30 uur tot 22.30 uur. Houd er rekening mee dat het seminar kan uitlopen!
Registratie voor dit event is verplicht. De registratie is op vrijdag 12 juli van 18.45 tot 19.30 uur. Op vertoon van je voucher krijg je toegang tot de zaal. Zorg er voor dat je op tijd bent, zodat je het begin van de workshop niet hoeft te missen.
Het is niet toegestaan om foto's, video- of audioopnames te maken.
Bereikbaarheid:

  • Auto > Novalis is goed bereikbaar met de auto. Maak je gebruik van een navigatiesysteem, voer dan Stichting Novalis in of Industrieweg 9c Vught.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid.
  • Openbaar Vervoer > Novalis ligt op 30 minuten afstand van het trainstation 'S-Hertogenbosch en op 10 minuten van station Vught. Vanaf station 'S-Hertogenbosch kun je bus 9 nemen en uitstappen bij halte Industrieweg. Vanaf de bushalte wandel je in 10 minuten naar de locatie.
Toegankelijkheid: de locatie is geschikt voor invaliden of personen die slecht ter been zijn. Houd er rekening mee dat rolstoelgebruikers via een speciale zij-ingang naar binnen kunnen.
Consumpties: Je kunt koffie of thee kopen bij de bar.

Voorbereiding videos

Tony Robbins Audiotraining

Klik op onderstaande knop om de audiotraining 'Clarity & Purpose' van Tony Robbins te beluisteren.

Download

Word lid van de Facebookgroep

In de Facebookgroep kun je deelnemers van Tony Robbins's events ontmoeten, een carpool regelen, vragen stellen en ervaringen van oud-deelnemers lezen. Wij posten hier ook content en nieuws over Tony's events.

Facebookgroep

We zien je over:

[ec id="14"]

SUCCESGIDS |  Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl