TONY ROBBINS EXPERIENCE MET OSCAR VAN ROOIJ

13 december in AMSTERDAM

Wil je kennismaken met Tony Robbins' successtrategieën en meer weten over Tony's bekendste seminar Unleash the Power Within (UPW)?

Meld je nu gratis aan voor de Tony Robbins Experience met Oscar van Rooij!

TICKETS

Tijdens deze leerzame en inspirerende workshop krijg je inzicht in de transformerende strategieën van Tony Robbins en leer je hoe je grote stappen kan zetten in je dagelijks leven! Je kunt nu je vrijkaart registreren (t.w.v. €47) door op de knop Aanmelden onderaan de pagina te klikken. Deze workshop wordt gegeven door Oscar van Rooij, trainer bij Robbins Research International, het bedrijf van Tony Robbins.

Dit is wat je gaat leren

Wil je ontdekken hoe je het leven creëert dat je verdient? Ben je klaar om je leven en je business te transformeren? Meld je nu aan voor deze exclusieve Tony Robbins Experience met Tony Robbins Trainer Oscar van Rooij die al meer dan 10 jaar met Tony Robbins heeft gewerkt.
Wat ga je ontdekken?
  • De 3 benodigde stappen voor een doorbraak
  • De missing link voor veel mensen op hun pad naar succes en voldoening
  • De 7 essentiële ingrediënten voor het transformeren van je leven
  • Waarom al meer dan 4 miljoen mensen naar Unleash The Power Within zijn geweest en waarom Tony's audioprogramma's meer dan 40 miljoen keer zijn verkocht.

Oscar laat je ontdekken hoe je het volgende level in je groei kunt bereiken door middel van de strategieën die Tony Robbins ook bij Unleash the Power Within gebruikt. Dit is een fantastische gelegenheid om te leren hoe je jouw persoonlijke groei kunt versnellen, terwijl je ook meer ontdekt over Tony Robbins en zijn seminar Unleash the Power Within. Dit alles is verpakt in een geweldige workshop met life-changing strategieën en leuke oefeningen.

Trailer van Unleash The Power Within

Haal meer uit je dagelijks leven

Dit is wat Oscar van Rooij tijdens de Tony Robbins Experience met je zal delen:

The 3 steps to a breakthrough

Ontdek welke drie stappen nodig zijn om een doorbraak te ervaren. Wanneer je één van deze 3 stappen overslaat, maak je het jezelf vrijwel onmogelijk om naar het volgende niveau door te groeien.

The missing link for many people in their path to success and fulfillment

Wat maakt het verschil tussen succesvolle mensen en anderen? Ontdek the missing link waardoor je meer succes én ook meer voldoening zult behalen. Want zoals Tony zegt, "success without fulfillment is the ultimate failure".

The essential ingredients for transforming your life

Transformeer je leven voor meer succes, liefde, positiviteit en geluk. Ontdek tijdens de Tony Robbins Experience hoe je dat kunt bereiken.

TONY ROBBINS SENIOR TRAINER: OSCAR VAN ROOIJ

Oscar van Rooij is een internationaal spreker, mentor, coach en Tony Robbins trainer. Hij werkt al meer dan 10 jaar samen met Tony Robbins en heeft hem bijgestaan bij veel van zijn events over de hele wereld.

Hij is al meer dan 20 jaar betrokken bij het Rode Kruis, straatkinderen in Brazilië, Global Youth Leadership programma's en Professional & Personal Development bij bedrijven en personen van over de hele wereld.

Oscar heeft vanuit zijn rol als Rode Kruis ambassadeur, boardmember van de SooS Foundation, co-founder van iKids Academy, teamleader van de Anthony Robbins Foundation en trainer voor Tony Robbins gesproken voor duizenden tieners en volwassenen op gebieden als Leadership, Contribution en Empowerment.

Voordat hij zijn eigen business oprichtte en een sabbatical nam om Europe te verkennen samen met z'n toen 3-jarige dochter en 5-jarige zoon, was Oscar verantwoordelijk voor People Development bij een FTSE 25 bedrijf en was hij betrokken bij veel liefdadigheidsinstellingen, waarbij hij zijn tijd, skills en passie inzette om een verschil te maken in de levens van mensen.

Oscar werkt nu samen met verschillende organisaties om een verschil te maken in bedrijven, scholen en bij personen door het faciliteren van impactvolle events, trainingen en coachingprogramma's. Zijn "do whatever it takes" instelling gecombineerd met zijn presence en energie maken het voor hem mogelijk om mensen op een dieper niveau te bereiken, waardoor mensen hun persoonlijke en professionele kracht kunnen ontsluiten.

Oscar woont in de UK. Wij halen hem naar Nederland specifiek voor deze Tony Robbins Experience.

OVER SUCCESGIDS

Succesgids

Wij weten hoe belangrijk het is om te groeien, of het nu op persoonlijk vlak, financieel, gezondheid of in je business is. Daarom organiseren wij seminars, workshops en trainingen, waarbij je kunt leren van (inter)nationale topexperts op deze gebieden.

Wij kiezen alleen experts die aan de volgende criteria voldoen:

  • Zij hebben zelf ervaring op dit gebied en hebben hier goede resultaten geboekt
  • Zij hebben dit al eerder overgedragen aan anderen en ook die hebben goede resultaten geboekt
  • Ze kunnen het ook goed overbrengen - met veel humor en energie

Dit alles in een setting waarbij je optimaal kunt leren, plezier kunt hebben en andere mensen kunt ontmoeten met soortgelijke doelen.

Daarom garanderen we dat na het bijwonen van een onze events "Life will never be the same again".

Succesgids groep Unleash The Power Within 2018

EXCLUSIEVE AANBIEDING

voor Succesgids relaties

Kaarten voor deze workshop kosten normaal gesproken € 47,-. Wij willen deze ervaring met zo veel mogelijk mensen delen en daarom nemen we de kosten van deze toegangskaart voor onze rekening.

Amstelborgh/Borchland

Borchlandweg 6-10
Amsterdam-Duivendrecht

Vrijdagochtend 13 december

Registratie: 09.15 uur
Start event: 10.00 uur
Einde event: 13.00 uur

€47,-

GRATIS ENTREE

GRATIS AANMELDEN

Amstelborgh/Borchland

Borchlandweg 6-10
Amsterdam-Duivendrecht

Vrijdagmiddag 13 december

Registratie: 13.45 uur
Start event: 14.30 uur
Einde event: 17.30 uur

€47,-

GRATIS ENTREE

GRATIS AANMELDEN

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl