Tony Robbins - Wat hebben de grootste bedrijven met elkaar gemeen?

Wat hebben de grootste bedrijven ter wereld met elkaar gemeen? Het antwoord is ‘Strategic innovation’. Niet alleen hebben deze bedrijven een unieke manier gevonden waarin zij meer waarde bieden dan hun concurrenten, ook hebben ze de regels voor concurrentie binnen hun branche herschreven.

Dit is slechts een van de tips die je uit de eerste aflevering van de Tony Robbins podcast kunt halen. Wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen en op de lange termijn zelfs de regels van jouw markt veranderen?

Onderstaande aflevering zit vol tips en strategieën over innovatie, de markt en de waarde van jouw product of dienst. Ook komen er veel voorbeelden aan bod van de succesvolste bedrijven ter wereld en wat zij gedaan hebben om zo groot te worden. Meer van deze podcast horen? The Tony Robbins podcast is via Spotify en de podcast-app van Apple te beluisteren. Op dit moment zijn er meer dan 40 afleveringen beschikbaar.

Je business naar een hoger niveau tillen met Business Mastery
Van 17 juni t/m 21 juni 2018 heb je de kans om in Nederland LIVE te leren van Tony Robbins tijdens zijn 5-daagse high-end Business Mastery training. Business Mastery is een versnelde MBA-opleiding voor ondernemers. Tony Robbins’ eigen bedrijven behaalden op deze manier meer dan een miljard dollar omzet; hij weet dus wat het is om bedrijven te laten groeien. Klik op onderstaande link voor meer informatie over Business Mastery:
https://succesgids.nl/tony-robbins-business-mastery-2018/

>