Tony Robbins interview over Financial Freedom

Wil jij dit jaar meer grip krijgen op je financiële toekomst? Bekijk dan onderstaand interview van Lewis Howes met Tony Robbins.

Tony Robbins heeft in de afgelopen 25 jaar slechts 2 boeken geschreven, namelijk Money: Master The Game (2014) en Unshakeable (2017). Zijn laatste boek daarvoor (Awaken The Giant Within) was uitgebracht in 1991. De reden waarom Tony ineens na ruim 20 jaar 2 boeken uitbracht over dit onderwerp, is omdat het volgens hem belangrijker dan ooit is om grip te krijgen op je financiële toekomst. Je kunt het je nu bijna niet meer voorstellen, maar vroeger werd banksparen gezien als een manier om je vermogen te laten groeien. En anders kon je altijd nog je geld investeren bij een grote investeringsmaatschappij, omdat daar de experts zitten en die toch wel het beste met jou voor zullen hebben… De realiteit is nu voor veel mensen wel anders.

Zoals Tony in onderstaande video aangeeft, het is niet voldoende om te reageren op wat er gebeurt in je leven (financieel of op andere vlakken), je moet er op anticiperen.

Bekijk de video van Tony Robbins hieronder:

Meer weten over Tony Robbins?
Wil je meer weten over Tony Robbins en zijn seminars en trainingen? Op onderstaande pagina vind je de aankomende Tony Robbins LIVE events. Wij organiseren ook regelmatig preview workshops en webinars, zodat je op een laagdrempelige manier kunt kennismaken met de successtrategieën van Tony Robbins. Op onderstaande pagina kun je ook een e-book, audioboek en video’s van Tony Robbins aanvragen.

Klik hier voor meer informatie

>