Tony Robbins Podcast

Tony Robbins COVID-19 Podcast

Dit is één van de belangrijkste interviews die Tony Robbins in zijn carrière heeft gedaan.


Het is meer dan twee maanden geleden dat het coronavirus COVID-19 is uitgeroepen tot een wereldwijde pandemie. Als je in deze ongekende tijden regelmatig stress, angst of frustratie hebt gevoeld, ben je zeker niet de enige. Maar er is goed nieuws - als we maar besluiten ernaar te zoeken! Er zijn vele schitterende voorbeelden van de beauty en veerkracht van de menselijke geest tijdens deze crisis.


De uitdaging is dat een groot deel van de waanzin van COVID-19 die naar ons toe komt wordt vertroebeld door de agenda van de massamedia-business, die ons een verhaal van ANGST verkopen.


Tony doet samen met een deskundig panel van zeven personen onderzoek naar de waarheid over het coronavirus. Hooggekwalificeerde onderzoekers, een ervaren epidemioloog, een Nobelprijswinnaar en M.D.'s die patiënten aan het front testen en behandelen.


Samen onthullen ze het evidence-based onderzoek dat aan het licht is gekomen en de feiten die je niet hoort in de krantenkoppen. Maar die absoluut cruciaal zijn voor het nemen van de beslissingen over hoe we nu verder moeten gaan.


Hieronder vind je een video met samenvatting van de podcast.

En hieronder kun je de volledige podcast beluisteren.

Volg ons op social media

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn voor dagelijkse updates over Project S.O.S.

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>