Tony Robbins - Questions for Awareness

Verandering begint bij awareness. Ontdekken waar het goed gaat en ontdekken waar je kunt verbeteren. Vandaag hebben we wat vragen verzameld, recht uit de strategieën van Tony Robbins. 

Onderstaande vragen klinken misschien simpel, maar het is van essentieel belang dat je je bewust bent van de antwoorden. Dit is de eerste stap waaruit later focus, dankbaarheid en prioriteiten zullen vloeien. 

Over angsten
Wat zijn je grootste angsten?

Welke voordelen heeft deze angst je in het verleden gegeven?

Waarom wil je vrij zijn van deze angst?

Over prioriteiten
Waar hou je van?

Wat haat je?

Wat is je passie?

Wat wil je echt?

Over keuzes
Wat zijn twee keuzes die je in het verleden hebt gemaakt, die een positieve impact hebben gehad op jouw leven? Hoe hebben ze je leven veranderd? Hoe ben je tot de keuze gekomen?

Wat zijn twee keuzes die je vanaf nu kunt maken om je leven te verbeteren? 

Belangrijk bij het beantwoorden van deze vragen is dat je niet te lang de tijd neemt maar wel zo veel mogelijk antwoorden geeft. Klinkt tegenstrijdig, maar in dit geval is snel nadenken key, laat je gedachten je niet in twijfel brengen. 


Meer weten over de strategieën van Tony Robbins? Binnenkort organiseren we de Tony Robbins Workshop.

Tijdens deze interactieve workshop worden leuke oefeningen afgewisseld met inspirerende video’s van Tony Robbins. Alles is erop gericht om je meer inzicht te geven in hoe je je leven kunt transformeren. Dit is gebaseerd op onze eigen ervaringen en de ervaringen van de duizenden deelnemers die de afgelopen 14 jaar met ons mee zijn geweest naar Tony Robbins events.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

>